themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

vale_vasi 
	    	Utilizator

vale_vasi 
	    	Utilizator	    

themis 
	    	Utilizator

themis 
	    	Utilizator	    

riseup	                   

Am urmatoarea problema: Am fost identificat de catre DIICOT, cum ca as fi partajat mai multe fisiere video si audio pe anumite programe: DC++ si Bittorent. ... (vezi toată discuția)
	                    riseup	                   

Am urmatoarea problema: Am fost identificat de catre DIICOT, cum ca as fi partajat mai multe fisiere video si audio pe anumite programe: DC++ si Bittorent. ... (vezi toată discuția)

ContSters324705	                   

buna ziua, doresc sa aflu cum pot pune capat unei situatii de interceptare a celularului meu, si prin intermediul caruia, ca urmare a convorbirilor, mi-e ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters324705	                   

buna ziua, doresc sa aflu cum pot pune capat unei situatii de interceptare a celularului meu, si prin intermediul caruia, ca urmare a convorbirilor, mi-e ... (vezi toată discuția)

CLAUDIU LASCOSCHI	                   

Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național.
Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)
	                    CLAUDIU LASCOSCHI	                   

Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național.
Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)