avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Activitate doar_lara

Activitate doar_lara

Răspuns la discuția cablare internet
vezi legea nr. 230 din 6 iulie 2007 privind înfiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari, art.39 in special.
Proprietatea comuna poate fi utilizata de cãtre terti, persoane fizice sau juridice, de drept public ori de drept privat, numai cu acordul majoritatii proprietarilor membri ai asociatiei si al proprietarilor direct afectati de vecinatate, în baza unui contract de închiriere, de folosinta sau de concesiune.
corect.

pt proging 10: trebuie sa obtineti, asadar, autorizatie de construire:)
...inclusiv in situatia in care se schimba materialele.
cu vecinul de la parter e o alta chestiune. el nu doar schimba tamplaria, el construieste un balcon. in fine, cine are o alta parere....
Nu.
art 11 lg.50/91:
Se pot executa fara autorizatie de construire urmatoarele lucrari care nu modifica structura de rezistenta, caracteristicile initiale ale constructiilor sau aspectul arhitectural al acestora:
.......
b) reparatiile de tamplarie interioara si exterioara, daca se pastreaza forma, dimensiunile golurilor si tamplariei, inclusiv in situatia in care se schimba materialele din care sunt realizate respectivele lucrari, cu exceptia cladirilor declarate monumente istorice, in conditiile legii.
bunul cumparat de unul din soti inainte de casatorie ramane si in timpul casatoriei bun propriu al sotului respectiv. Casatoria nu il transforma in bun comun. Dvs. aveti (doar) un drept de creanta prescriptibil in 3 ani asupra sumelor folosite la imbunatatirile aduse imobilului.
Răspuns la discuția forum politic
traim vremuri tulburi, amenintate de oligarhie.
traim vremuri pe care, inconstient si subconstient, romanii le vor socialiste....fara promontorii capitalismului, oamenii de afaceri, care sunt, fara exceptie, hoti nenorociti, vremuri cu partid unic si cu mult iubitul nostru conducator unic.....suna cuiva vreun clopotel??
Răspuns la discuția notele din facultate
cine a respins dosarul unei candidate pe motiv de medie prea mica? si cum de ai vazut asta? la ce barou?:-/:O
atat vanzarea, cat si donatia, ca nivel de taxe, costa sensibil la fel....indiferent de modalitatea avuta in vedere, pentru ca la decesul parintilor sa nu aveti probleme, incercati ca operatiunea de impartire a bunurilor, un fel de impartire de ascendent, sa fie facuta cat mai egal...
Răspuns la discuția Situatie disperata,
si ce ai propune mataluta, inainte de marea minivacanta care urmeaza? sa stea repondentii cu sufletu' la gura, melodramatici si scortzofili?? ...si 'telectualii au voie sa fie bolnavi, sa delirezeB-)....nu ca as fi unul dintre ei, doamne fereste,X-(.....unul dintre telectuali..... dar asa, doar le luam partea, ca imi plac:"> :))
Răspuns la discuția notele din facultate



doar_lara tie iti place sa te iei de toti ca basescu .... puteai sa dai si u un raspuns conceret la o intrebare daca conteaza sau nu notele la admiterea in barou daca sti de vreo astfel de conditie eu am auzit de ea si am vrut sa ma asigur daca e adevarat sau nu.


neinspirata asemanare de personaje ai comis, the most real of all slims shades:D....si umilitoare, in acelasi timp....dar ma bucur ca pari un fervent anti sustinator bashescian:)...
raspunsul corect: nu conteaza media, nota, notele. absolvent sa "fi" (sic:P;) )