avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Activitate corina-b

Activitate corina-b

Am o nelamurire. Firmele care se incadreaza ca fiind microentitate, conf ordonantei 1802, platesc impozit pe profit sau 3% din venituri?
Cu ce afecteaza firma trecerea de la IMM la microentitate?#-o
Va multumesc!
Răspuns la discuția Firma foto video
multumesc de raspunsuri
La multi ani!!!
De curand am preluat contabilitatea unei firme care se ocupa cu prestari servicii foto-video. de fapt nu prea am avut ce prelua deoarece nu a tinut nimeni contabilitatea. firma a fost infiintata in 2014 luna iunie si a avut cateva evenimente. investitia a fost destul de mare dar la sfarsit de an firma e pe profit intrebare: cum procedez cand firma va lucra doar pe profit? doar la sfarsit de an poate sa-si ia banii (profitul)?
sper ca m-am facut inteleasa. va multumesc
Răspuns la discuția Rezerva legala
Multumesc de raspuns! Inca ceva: in 2014 trebuie inregistrat ceva?
Discuție Rezerva legala
Sunt contabila la o firma (microintreprindere)ce a fost infiintata in 2012. La sf exercitiului fin, am avut pierdere de aprox 50000. anul acesta am terminat pe plus cu un profit de aprox.20000. intrebarea mea e urmatoarea: trebuie sa inregistrez rezerva legala? care sunt inregistrarile?
va multumesc mult!
Răspuns la discuția Subventie la angajare
Multumesc!
Buna! Sotul meu (27 ani) este administrator la o firma dar nu este angajat cu carte de munca. In 2012 a terminat masterul si nu si-a bagat actele de somaj. Intrebarea mea este: daca se angajeaza poate beneficia de vreo subventie ca tanar absolvent sau a trecut prea mult timp de la finalizarea studiilor?
Va multumesc!
Răspuns la discuția Cum scad marfa...
multumesc mult!
Răspuns la discuția Reglare raport de gestiune
Multumesc mult!
Răspuns la discuția Reglare raport de gestiune
multumesc de raspuns. dar, oare pe ce baza? trebuie sa fac ceva note contabile, sa justific de ce nu bat soldurile? ce inregistrari contabile ar fii bine sa folosesc?
multumesc