avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Subventie la angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Subventie la angajare

Buna! Sotul meu (27 ani) este administrator la o firma dar nu este angajat cu carte de munca. In 2012 a terminat masterul si nu si-a bagat actele de somaj. Intrebarea mea este: daca se angajeaza poate beneficia de vreo subventie ca tanar absolvent sau a trecut prea mult timp de la finalizarea studiilor?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: corina-b , utilizator 13:13, 15 Mai 2014
Nu se mai poate beneficia de nicio subventie.

Art. 83 din Legea nr.76/2002 prevede :
......
(3)Abrogat.
(4) Absolvenţii pot fi încadraţi în condiţiile art. 80, o singură dată pentru fiecare formă de învăţământ, în termen de 12 luni de la data absolvirii studiilor.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie tanar absolvent mitrofan emilia mitrofan emilia BUNA ZIUA am o rugaminte! asi dori sa angajez un tanar absolvent de liceu din 2013 si nu stiu daca beneficiez de subventie . va rog sa specificati ce ... (vezi toată discuția)
Subventie angajator StefaniaCibotariu StefaniaCibotariu Buna ziua, Dacă un student a terminat facultatea în 2013 însă licența a susținut-o în 2014, angajatorul mai poate beneficia de subvenție ... (vezi toată discuția)
Somaj caniculesei caniculesei Buna ziua! Va ros sa im spuneti daca pentru un absolvent al anului 2012 se poate beneficia de subventie? Multumesc! (vezi toată discuția)