avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1373 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate alinax

Activitate alinax

Bună ziua . Mama a decedat acum 1 luna și tatăl meu a rămas cu o mașină și casa . Când a fost să facă succesiunea la mașină și casa la mașină nu a putut face succesiunea pentru ca nu era și mama trecută la impozit fiind doar tata propietarul mașini și el plătea impozitul fiind doar el trecut la impozit . Cei de la notar a zis ca trebuie trecut decedatul la impozit ca să poată să facă succesiunea . Cum este posibil să facă așa ceva și dacă este normal cum se procedează . Și au zis ca dacă nu poate să facă asta ca fac ei în locul lui dar trebuie să plătească . Și aș vrea să știu daca asa se procedează sau vor sa l păcălească
Buna ziua. Am un pământ la asociație în arendă dar nu este trecut la primărie la impozit . El a fost vândut în 2008 dar abia acum am găsit actul ca a fost vândut fiind la părinți mei nu am știu decât acum când am renoit contractul cu asociația . Am încasat banii pe el 16 ani el fiind vândut deja dar repet ne știind ca el a fost vândut de părinți nu a venit nici proprietari trenului după arendă după pământ . Și a mers așa până în ziua de azi . Pe mine M ar interesa consecințele care ar fii dacă proprietarul pământului la care a fost vândut acum 16 ani vine și zice ca este pământului lu la asociație ?
Declaratie a fost dată pentru a lua indemnizatia de covid.si a fost dată prin intermediul netului.nu am stiut sa declar concret veniturile brut.eu am declarat sumele in net.se mai poate remedia situatia?

trandafir2 a scris:

In fata cui a fost data declaratia si unde este folosita? Raspunsul este, dupa caz.
De pilda, consecintele pot merge pana la divort, daca este data in fata sotului/sotiei.

Ma poate ajuta cineva.daca intr o declarație pe propria răspundere am scris suma net nu brut cum se cerea se încadrează la declaratie falsă? Daca da.ce consecinte ar fi.multumesc!
Multumesc frumos pentru raspuns.vom cauta un avocat sa speram ca si rezolva cazul
Nu are nici un act.a fost la primarie nu este inscris nici acolo.este doar pe vorbe
Buna ziua.Mama mea are un pamant care nu are acte pe el.este al bunicului meu iar el nu a facut acte pe el.deoarece pe vremea buniciilor se mergea pe vorbe.bunicul la dat vecinului sa l munceasca..iar eu acum vreau sa fac acte pe el adica mama vrea sa faca acte pe el sa nu l pierdem.se mai poate face ceva cum trebuie sa procedez pentru a face acte pe el.?! Mulțumesc
Discuție Acordare somaj
daca am terminat masterul anul trecut si nu mi am gasit de munca pana acum as putea beneficia de somaj? multumesc!