Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Asigurarea pe numele cui este?
Atata timp cat va aflati in posesia masinii se intelege ca nu mai este sechestrata si puteti cicula cu ea.
Scoateti un certificat de atestare fiscala pe care sa il tineti in masina, nu se stie peste cine dati un trafic! :)
Solicitarile facute la RAR si raspunsurile primite au fost facute/primite in scris sau verbal?
Faceti cereri in scris la ambele RAR, concomitent, domiciliu si unde este inmatriculata masina, precizati fiecareia ca ati solicitat si celeilalte, luati nr de inregistrare, vedeti ce raspunsuri primiti, pana primiti raspuns circulati cu cererile in masina, nu se stie peste cine dati un trafic! :)
Adrian_Gorj a scris:
Deci e cum credeam. Apel (cale ordinara de atac) nu mai exista.
Cum adică "nu mai există"? Hotărârile pronunţate în litigiile de contencios administrativ nu au putut fi atacate niciodată cu apel. Cel puţin aceasta este situaţia începând cu anul 1990, an în care a intrat în vigoare Legea nr. 29/1990 a contenciosului administrativ.
Adrian_Gorj a scris:
Recursul da este posibil, dar nu vorbim in cauza despre el fiindca este o cale extraordinara si deci nu face obiectul intrebarii..
Aşa cum v-am spus de la bun început, singura cale de atac posibilă în materia contenciosului administrativ a fost şi a rămas recursul. Apelul nu există şi nici nu a existat.
Hotărârile pronunţate de curţile de apel în primă instanţă nu sunt definitive, aşa cum greşit concluzionaţi în mesajul dvs. iniţial. Doar hotărârile pronunţate în recurs sunt definitive.
Adrian_Gorj a scris:
Nu aveam cum sa ma refer la alte cereri, din moment ce in baza art. 96 cpc (...)
Dvs. La ce credeati ca m-am referit ?
:-/
Eu nu credeam nimic. Am preferat să am reţineri în exprimare pentru că nu sufăr de boala românească a omnişcienţei. Întrucât remarc că intervenţia mea v-a deranjat, mă retrag din discuţie şi vă doresc mult succes în întreprinderile dvs.