avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Activitate Jancker

Activitate Jancker

Angajatorul refuza sa complecteaza adeverinta in formularul banci, doar a facut adeverinta prin propriul formular si mi-a dat semnata, stampilata etc etc. Acuma banca refuza sa acepte adeverinta respectiva si angajatorul a spus ca sub nicio forma o sa completeze formularul din banca pentruca este un formular extern, si chiar a facut deja adeverinta de venit asa cum trebuie. Cum procedez?

Multumesc
Răspuns la discuția Hotarare Pata de Apa
cred ca "Reclamantul sa fie autorizat la efectuarea acestora pe cheltuiala paratei" nu inseamna de loc ca el poate sa intre cu un instalator in proprietatea mea find domiciliu un drept inviolabil (inca nu am omorat nimeni). In sentinta se mai scrie: "...instanta constata ca legea nu a prevazut un termen de gratie in acest caz in favorea paratei si, in plus, ca hotararea devine executorie in conditiile art 633 c.pr.civ, astfel incat data pronuntarii sentintei de fata nu are relevanta pentru punerea sa in executare...."
Răspuns la discuția Hotarare Pata de Apa
apa vine doar de sus asta am auzit doar aici, si daca sunt conducte de alimentare de unde vine apa? Apa vecinul are pe perete, pe tavan nu are absolut nimic.
Răspuns la discuția Hotarare Pata de Apa
Am incercat de toate, dar cand ai treaba cu persoane de la 60 ani in sus nu ai cum sa vorbesti, ei au dreptate, problema este de la tine si te dau in judecata. A venit si un instalator neutr si a spus ca probabil este din teava intre apartamente deci nici de la mine nici de la el. Eu la mine nu am niciun fel de pata si de problema, deci am spus la vecinul de jos sa facem de la mine pe chieltuiala 50%-50% si el a spus nu, dupaia am spus sa facem de la el si ca platesc eu, si el a spus nu. Am propus de toate dar nu am vezut niciodata persoane asa de incapatenate.
Răspuns la discuția Hotarare Pata de Apa
Instalatorul meu spune ca nu este de la mine, instalatorul vecinul spune ca este de la mine... am incercat mai multe variante, eu personal sunt expert in constructi si stiu cand o pata este din causa apartament de sus sau din causa conductile aflate in spatile comune. Si in cazul este 100% din partile cumune find ca cladire (si conducte) au aproape 110 ani. (cer scuze daca nu scriu asa de bine dar
Răspuns la discuția Hotarare Pata de Apa
asta am vrut de la inceput, sa faca lucrari el pe chieltuiala mea, dal el a refuzat pentruca a spus ca nu este posibil sa faca lurcari din casa lui. Deci daca nu sunt obligat sa-l las sa intre la mine sa faca lucrari, imi este bine asa.
Dragul vicinu meu are o pată de apă pe perete, dupa cateva luni a fost o judecată si decizie de la judecator spune așa:

Obliga parata la efectuarea cuvenitelor reparatii la sistemul de alimentare cu apa din baia aflata in imobilul sau pentru stoparea stricaciunilor provocate in baia reclamantului din imobilul; urmand ca, in caz contrar, reclamantul sa fie autorizat la efectuarea acestora per cheltuiala paratei.

Eu nu vreau să fac reparati din casa mea pentru că eu cred că problema nu este de la mine (nici nu a fost expertisa pentru asa ceva). În cazul în care nu fac reparati din casa mea, ce poate face?

Multumesc