avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta de venit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta de venit

Angajatorul refuza sa complecteaza adeverinta in formularul banci, doar a facut adeverinta prin propriul formular si mi-a dat semnata, stampilata etc etc. Acuma banca refuza sa acepte adeverinta respectiva si angajatorul a spus ca sub nicio forma o sa completeze formularul din banca pentruca este un formular extern, si chiar a facut deja adeverinta de venit asa cum trebuie. Cum procedez?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:03, 5 Noiembrie 2014
Nimeni nu-l poate obliga pe angajator sa completeze un formular tipizat pentru banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formularul 205 ioanaciulei ioanaciulei Ca salariat in cadrul serviciului \\"Resurse umane\\", cum si ce eliberez la cererea angajatilor pentru anul 2012 in loc de fise fiscale, de exemplu pentru ... (vezi toată discuția)
Exista reges? adinamanuelacozma adinamanuelacozma Buna dimineata! Va deranjez c-o intrebare: exista si este sau a fost functonal acest REGES (registru general de evidenta a salariatilor)? Administratorii de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil andao andao Buna ziua Daca angajatorul refuza sa-mi complecteze adeverinta de venit necesara pentru obtinerea indemnizatiei pentru cresterea copilului, ce trebuie sa fac? ... (vezi toată discuția)