avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate crys1976

Activitate crys1976

Răspuns la discuția Culpă accident auto

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Răspunsul este foarte simplu,deoarece instituțiile publice și funcționarii din cadrul acestora nu știu cum sa paseze vina de la o instituție la alta.Se întâmplă în toate cazurile (copaci prabusiti pe mașini,zăpadă căzută,accidente la locuri de joaca etc)Daca paguba e mare singura sutie este instanta dacă e relativ mica apreciați dacă semerita sau nu demersurile judiciare.

Paguba este de 6700 Ron
Bară spate spartă,aripa spate lovită/infundata
Stop și senzor parcare distruși
Cauciuc găurit
Eu credeam ca în astfel de cazuri se merge pe amiabilă (ca doar de aceea avem asigurarea)
Buna ziua,vin cu rugamintea la dvs.de a ma ajuta in urmatorul caz

Acum o lună mi-am parcat autoturismul,in afara carosabilului,eu lucrind in zona respectiva .

Cand m-am intors la masina am gasit-o lovita de un taximetrist,care a invocat faptul ca a trecut cu roata spate,peste o ---gura de canal---,a facut pana,intrind in coliziune cu autovehicolul meu.

Nu prea a vrut sa facem amiabila,si am mers amandoi la sectia de politie/accidente usoare

Aici politistul de serviciu,a gasit ca fiind vinovat regia de apa-canal,lucru mentionat si in procesul-verbal

Asigurarea taximetristului nu m-a putut despagubi,deoarece in procesul-verbal a fost trecut vinovat regia de apa-canal.

Am fost la regia de apa-canal,cu procesul verbal,am platit la un service auto si un deviz de dauna(100lei),am scris si o cerere, sa fiu despagubit.

Raspunsul lor fiind ca va trebui sa platesc expertiza a capacului de canal,a cauciucului taximetristului,si apoi sa mergem in instanta.

Mentionez faptul ca politistul si taximetristul sunt fosti colegi/prietenii,cauciucul era uzat,si sa crapat in lateral.

Cum este posibil ca eu,in calitate de pagubit,sa trebuiasca sa platesc deviz piese,sa trebuiasca sa imi repar masina,si apio sa platesc avocati,sa ma lupt cu tot felul de instituti?.

Va multumesc!.
Răspuns la discuția Cont neinchis la banca
Buna seara la toata lumea! Va multumesc la toti pt.parerii !!!.
,Astazi am fost la banca sa cer explicatii in scris in legatura cu contul si *posibila datorie* pe care o am la ei.Dialogul a fost halucinant...parca eram intr_o tara din lumea treia !!!.Mi sa spus sa nu o consider o *datorie*...pai atuncea zic,inchideti contul...
Pai...nu se poate pana nu achitati suma!.
Am comision si dobanda 10 lei lunar.
Stiu ca trebuia sa inchid contul,dar totusi trebuia sa fiu notificat...nu sa astepte atata timp.

Răspuns la discuția Cont neinchis la banca
Am solicitat informatii...si mi sa spus ca nu au abilitati tehnice...iar acuma suma aceasta au trecut_o la descoperire cont.
Cat despre faptul ca nu am fost avizat...au dat din umerii .
Cardul a expirat in 2008...find neutilizat,ei percep comision lunar.
Cum poti sa ceri banii pe un serviciu pe care nu l_ai oferit?.
Daca primeam o situatie a contului lunar,intelegeam...dar asa...
Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca .
An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul.
An 2007 am plecat in strainatate unde am stat 5 anii consecutiv.
M_am intors in tara,si la cateva lunii m_am angajat,trebuind sa imi fac card pt a incasa salariul,atunci afland ca eu sunt dator la banca cu aproximativ 500 lei.
Mentionez ca nu am primit acasa nici o notificare in legatura cu cardul expirat sau ca mie mi se acumuleaza lunar o datorie.
As dori sa stiu ce se poate face...va multumesc...