avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Activitate dianazaharia

Activitate dianazaharia

Cand unul dintre parinti are autoritate parinteasca exclusiva asupra minorului,pentru ca acesta sa il poata lua in strainatate mai e nevoie de procura sau semnatura din partea celuilalt parinte,ca in cazul autoritatii parintesti exercitata in comun?
Răspuns la discuția Onorariu avocat
am inteles :)..multumesc tuturor~!!
Discuție Onorariu avocat
Cand se incheie un contract intr-un avocat si clientul sau,ce se mai plateste in afara de onorariul acestuia?
Răspuns la discuția Act de identitate
Am inteles.Va multumesc pentru raspuns.O zi buna va doresc!
Buna ziua!cum se procedeaza pentru eliberarea actului de identitate a unui baietel de 14 ani cand parintii sunt divortati,iar autoritatea parinteasca este comuna?este nevoie de actele ambilor parinti?este nevoie ca mama baietelului sa se consulte cu tatal in acest sens,desi acestia nu mai tin legatura?
Răspuns la discuția Traversare neregulamentara
am citit pe net faptul ca daca nu se plateste in termen(48 de ore cam asa ceva), aceasta va creste,mai exact de la 75 lei la 150-220 lei..

am inteles..deci nu are legatura cu faptul ca a trecut un an de la data scris pe amenda iar pretul ramane acelasi fara majorari..va multumesc pentru raspunsuri si pentru timpul acordat.O zi buna!

Răspuns la discuția Traversare neregulamentara
am inteles..si la ce valoare a ajuns daca initial era vorba de 75 de lei?

Eu am domiciliu undeva la tara si din cate stiu toate amenzile neplatite se adauga taxei de impozit..am avut parte de o situatie asemanatoare si amenda s-a alaturat taxei de impozit..

Răspuns la discuția Traversare neregulamentara
Mentionez ca nu lucrez iar aceasta amenda a fost data acum un an,iar astazi am aflat ca ea este stipulata la primarie..sincer,nu mai inteleg nimic..cam care ar fi valoarea ei in momentul de fata si ce se intampla mai exact daca nu o platesc?..vine la impozitul casei cumva?
Buna ziua! am si eu o intrebare : ce se intampla daca nu platesc timp de un an o amenda pentru traversare neregulamentara?
cum se sterg intrebarile si raspunsurile din forum? ?????