avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Traversare neregulamentara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Traversare neregulamentara

Buna ziua! am si eu o intrebare : ce se intampla daca nu platesc timp de un an o amenda pentru traversare neregulamentara?
Puteti fi obligata la plata, vi se infiinteaza poprire pe salariu daca aveti.
Mentionez ca nu lucrez iar aceasta amenda a fost data acum un an,iar astazi am aflat ca ea este stipulata la primarie..sincer,nu mai inteleg nimic..cam care ar fi valoarea ei in momentul de fata si ce se intampla mai exact daca nu o platesc?..vine la impozitul casei cumva?
Nu are legatura cu impozitul, insa creditorul e acelasi. Candva va veti angaja.. termenul de prescriptie e de 5 ani numarati din anul urmator datei pv-ului. Cert e ca nu veti scapa fara s-o platiti.
am inteles..si la ce valoare a ajuns daca initial era vorba de 75 de lei?

Eu am domiciliu undeva la tara si din cate stiu toate amenzile neplatite se adauga taxei de impozit..am avut parte de o situatie asemanatoare si amenda s-a alaturat taxei de impozit..

Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Amenzile nu sunt purtatoare de penalitati, deci a ramas la aceeasi valoare.
Nu se alatura doamna, apare la rol- impozit atat, amenda atat, nu se amesteca.
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2014
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Plata unei amenzi la jumatate din suma totala ,data de catre jandarmerie ! VictorAnonim VictorAnonim Salutare , acum o luna in urma am luat o amenda de la Jandarmerie , pentru ca am consumat alcool in fata unui bar care nu avea terasa , iesisem sa vorbesc cu ... (vezi toată discuția)
Amenda kingzulu kingzulu am si eu o intrebare. am primit ieri o amenda pt tulburarea linistii publice pt ca am ambalat excesiv motorul de la masina in piata constitutiei. amenda este ... (vezi toată discuția)
Amenda 3000 lei parcare in parc alexs25 alexs25 Buna ziua. Am si eu o problema. Recent am primit o recomandata de la politia locala Bucuresti , care imi cere sa comunic numele soferului care a condus ... (vezi toată discuția)