avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate REMUS70

Activitate REMUS70

Discuție Banca
Daca sunt in proces cu banca ,aceasta ma mai poate executa ?Va multumesc !
Doresc sa reziliez un abonament de telefonie aflat in perioada contractuala.Se mai plateste acea taxa de reziliere ? Am auzit ca intra in vigoare de la 01.10.2016 o ordonanta sau lege care interzice aceasta taxa ! Aveti idee despre ce este vorba ?
Va multumesc !
Discuție Darea in plata
Am un credit ipotecar din 2008 in valoare de 35000euro(un apartament confort 3),am beneficiat de doua restructurari cu prelungirea perioadei de creditare de la 30 de ani la 70 de ani . In momentul de fata soldul creditului este de 37500 euro si mai avem de plata pana in 2056 cu o rata lunara de 240 de euro = 115200 euro.
In concluzie amaratul nostru apartament costa 152700 euro!!
Va rog frumos o parere si un sfat ,sa incerc negocierea cu banca(BCR) sau DAREA IN PLATA ?
Va multumesc !
Răspuns la discuția Validare poprire
Am primit citatia de la tribunal in calitate tertpoprit intr-un proces cu asociatia de proprietari avind o datorie la intretinere.Care este procedura in continuare,la ce sa ma astept (restanta nu este mare ) ? Va multumesc !
Am primit o citatie si la obiectul dosarului scrie :validare poprire ce presupune ?
Am gasit acest articol ma puteti lamuri ? Conform legii nr.193/2000 „Dreptul consumatorului la denuntarea contractului nu poate fi anulat sau conditionat de nicio clauza contractuala sau intelegere intre parti, in cazurile prevazute de lege, aceasta fiind considerata nula de drept. Drepturile partilor referitoare la o justa despagubire nu vor fi afectate in cazul denuntarii unilaterale”.
Buna ziua ! Pot rezilia un contract de telefonie mobila inainte de termen fara costuri suplimentare ? Va multumesc !
Discuție Banci, poprire
Daca inregistrezi o restanta la plata ratei la banca ,aceasta cat are dreptul legal sa-ti opreasca in momentul virarii salariului pe card ? Va multumesc !
Discuție Limbaj de lemn
Acordă termen la 19.06.2015 pentru a se formula concluzii scrise cu privire la excepţia lipsei de interes invocată de pârâtă. VA ROG FRUMOS ,CE POT INTELEGE DIN ACEASTA FRAZA ! Va multumesc !
Răspuns la discuția OPC
nu raspunsul opc este problema, banca nu reactioneaza in nici un fel in urma celor constatate de opc !