avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Activitate RIZEAFLORICA

Activitate RIZEAFLORICA

Stiu totusi ca lege 230 din 207 a specificat acest lucru.
Stau la bloc vreau sa stiu daca parterul si etj.1 platesc liftul? La noi in bloc nu se plateste. Va multumesc anticipat.
Stau la bloc si avem antene pe bloc de la TELECOM nu m-ai suport antenele pt. am inceput sa am probleme, ce trebuie sa ii cer presedintelui ca sa ceara desfiintarea lor. Nu se stie cati bani se incaseaza pe aceste antene dar eu nu mai suport. Care este legea acestori antene. Va multumesc anticipat si astept un raspuns.
Discuție Lift
Va intreb pt. a sti cum se calculeaza liftul la bloc? Se calculeaza pecota plata indiviza sau pe nr, de persoane, Va multumesc anticipat pt. raspuns.
LA AFISAREA INTRETINERII este normal sa se afiseze separat de calculul intretinerii cine are salariu cat are cheltueli si soldul bugetului? Intrtinerea este facuta pe program corect dar nu se afiseaza decat , cheltueli administrative cu salari cu tot,apa, gaze,alte cheltueli. Vreau sa stiu daca este nornal. Va multumesc anticipat pt.un raspuns.
Femeia de servici de la bloc nu a luat concediu de odihna pe anul 2018 pt. nu a fost posibil sa aibe o inlocuitoare pe acea perioada. Cum putem proceda pt. are pretentie la bani pe concediu de odihna. Cum este legal.
Ce indatoriri au membrii comitetului executiv dintro asociatie de proprietari. Va multumesc anticipat pt. raspuns.
Va rog spunetimi care este lega cu liftul. Am inteles ca parterul,demisolul si etj.1 nu m-ai sunt bagati la cheltuelile lunare pt. lift. Va multumesc anticipat.
Am repartitoare si sunt bagata la plata si pt. tevile care trec prin ap. Daca imbrac tevile in material izolant mi se scade caldura care este calculata pt. aceste tevi? Va multumesc anticipat pt. raspuns.

Locuiesc in bloc de 5 etaj. cu ap. si la demisol. Avem lift de la part. pana la etj. 5.Cum se plateste lșiftul la acest bloc. Va multumesc anticipat pt. raspuns.