avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Activitate Gitman Mihai

Activitate Gitman Mihai

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Locuiesc din 1984 in acelasi apartament. In acesti ani asociatia de locatari (chiriasi) si apoi de proprietari a fost jefuita de 3 ori, in speta presedintele sau presedinta delapidau sume consistente, (peste 100 milioane la inceputul anilor '90) si apoi dispareau ca magarul in ceata, fara a pati nimic. Politia nu se baga caci chipurile o asociatie este o entitate privata, desi furtul e furt. Pana acuma am tacut si nu am facut obiectii. Dar se pare ca noul presedinte vrea sa repete schema impunand fond de rulment 30 lei si reparatii 100 lei de fiecare proprietar. Desi nu este nimic de reparat cel putin pe scara pe care locuiesc. In aceste conditii mi se pare normal sa ai dreptul sa ceri orice document pentru a vedea unde se duc acesti bani. Deasemeni aceasta hotarare sa luat de 14 oameni care chipurile aveau imputerniciri de la proprietari. O alta anomalie presedintele este numit de primarie. De ce? Ce treaba are primaria cu o asociatie de proprietari? Astfel se perpetueaza aceeasi schema de furt de pe timpul anilor '90, cu acordul tacit al primariei si a organelor de cercetare penala prin indiferenta cu care se trateaza acest furt. Evident ca presedintele nu foloseste banii furati 100 % numai el. De aici si tacerea ce se lasa cand mai dispare un presedinte cu sume importante de bani. Asociatia 29 Botosani.
Discuție succesiune
Soacra-mea decedata intre timp, nu a facut cerere si nu a fost trecuta pe titlul de proprietate ca mostenitoare dupa parinti. Din patru frati numai 2 au fost trecuti pe titlul de proprietate din care unul este decedat. Ce sanse are sotia, sa poata obtine o patrime din cele 4 hectare de pamant care sunt incluse in titlu ? Si daca are sanse ce trebuie sa faca? Multumesc anticipat oricui poate sa ma ajute.