avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Activitate MANFLORY

Activitate MANFLORY

Buna ziua am si eu o întrebare suntem in 2017 sa aprobat legea pt . sporul de vechime si de când ??Cum se socotește ?
Buna seara .Am si eu o nelămurire stau in chirie cui ii vine datoria sa plătească impozitul pe gunoi anual al proprietarului sau chiriașului.
Răspuns la discuția Amenda
Pe ce adresa? Pe legitimația de serviciu nu este menționată.
Discuție Amenda
Astăzi venind de la serviciu din schimbu 3 ma prins controlorul mia loat CNP si numele lea scris pe o foaie de caiet nu Proces verbal eu nu am semnat apsolut nimic . Au cum sa imo trimită amenda ??:#-o
Mulțumesc.
Buna seara am si eu o întrebare va rog ,de curând am loat carnetul de șofer .Fiind începător am voie sa conduc autoturism in Tarile nordice mai exact Norvegia ?
De curând mi-am loat carnetul de șofer on România fiind începător am voie sa conduc un autoturizm in Norvegia?
Buna seara ma numesc Flori si as avea si eu o intrebare .in ultimi 20 de ani am o vechime de aproximativ 10 ani cu intreruperi intre luni,ani as putea sa platesc din urma darile la stat??? cass somas etc???
:justcuz::
Răspuns la discuția propietar?
cumparare a garsonierii
la pretul 95/1992 ceva cu 3 salari pe economii
Discuție propietar?
in urma cu 5 ani am castigat garsoniera print-un proces definitiv si irevocabil dar propietarul nu a fost asa amabil sa ne faca contractul de vanzare -cumparare, acum dupa cativa ani ne-au spus ca sau schimbat legile si nu mai putem sa cumparam cu pretul din hotarare este posibil asa ceva?????????