avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda

Astăzi venind de la serviciu din schimbu 3 ma prins controlorul mia loat CNP si numele lea scris pe o foaie de caiet nu Proces verbal eu nu am semnat apsolut nimic . Au cum sa imo trimită amenda ??:#-o
Cel mai recent răspuns: MANFLORY , utilizator 19:16, 11 Februarie 2017
Daca au consemnat datele dv de identificare mentionate,controlorii pot sa va incheie si sa va comunice PV contraventie
Pe ce adresa? Pe legitimația de serviciu nu este menționată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzare cerere mita Valy76 Valy76 Situatia este urmatoarea: la un control in autobuz, am fost gasit cu cardul de calatorie nevalidat. Am coborat din autobuz impreuna cu un controlor, ulterior ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb arhitectdel arhitectdel buna ziua, in data de 09.03.2013 am fost opripta si legutimata de catre doi controlori ratb pe linia tramvaiului 5. dupa ce au verificat suma pe care o aveam ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb MmariaM MmariaM Buna ziua. Am fost prinsa de controlori in autobuz. Ne-am dat jos si acolo era un echipaj de politie. M-am legitimat la politie NU si la controlori, cu nume, ... (vezi toată discuția)