avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate Marian Bucur

Activitate Marian Bucur

nefiind persoană juridică, nu-i nici societate de persoane, deci poate fi chemat la interogatoriu. Ramane de vazut cum va fi intergogat avocatul din SPRL.
Răspuns la discuția Intabulare gradina
pentru probare - martori, chitante impozite platite, registre primarie sau alte insitutii , unde s-au facut consemnari că posesor este bunica. Va trebuie sa stabiliti si calitatea procesuala pasiva- paratul- cine a fost proprietar , cine sunt mostenitorii
de altfel, eu nu am inteles de unde sunt cei 1400 mp. Daca i-a primit pentru a edifica o constructie prin CAP, putea sa obtina titlu de proprietate pe legea fondului funciar (ori poate sa ceara instantei constatatrea dreptului de propreiatate, de ultima solutie nu sunt sigur)
Răspuns la discuția Intabulare gradina
1.Cum a dobandit proprietatatea/ posesia pe cealaltă parte (1400)? Daca nu are niciun titlu, se poate dobandi proprietatea prin uzucapiune , daca a posedat timp de 30 de ani)
2. e prea mare suprafața fara titlu pentru intabulare cu acordul vecinilor
3. Ultima varianta nu-i bună (daca vreti sa platiti toată suprafațasi sa deveniti porprietar cu acte doar pe partea cu titlu). Sau cumparați, dupa ce se rezolvă juridică, tot, sau doar partea cu titlu, apoi si cealalta parte.
* comandantul
Răspuns la discuția Intabulare gradina
nu inteleg-
are 5600 pe teren, iar casa si terenul aferent nu are titlu?
Dacă nu are titlu pe restul, trebuie să i se constate într-un fel dreptul de proprietate- uzucapiune, dobandirea pe legea fondului funciar. Apoi, poate ceda si intabula cum o vrea.
1. vedeți ce vi s-a comunicat prima dată, ce anume ați plătit (dacă nu mai aveți titlu executoriu, faceți rost de el de la executorul judecătoresc care a pus în executare prima poprire).
2. dacă ați plătit , faceți cerere la executorul judecătoresc
Cel care supraveghează urmărirea penală este procurorul iar nu comandatul, deci, pentru probe si orice act în dosar faceți cerere la parchet. . Dacă doriți, puteți să aveți o discuție/ cerere și cu / la comandatul, însă legat de comportamentul polițistului.
Răspuns la discuția contract de comodat
nu prea, De fapt, legal poate, dar dacă va vedea polițistul străin că pe talon/ carte scrie ceva, dar în contractul de comodat altceva?
citește și aici -
www.avocatnet.ro/content/art...
Răspuns la discuția Expertiza la Mina Minovici
depinde de zona vizata. Pentru preturi (examinarea -38 de lei)
[ link extern ]
Mă abțin, cu greu, să calific comportamentul dlui polițist. Faceți cerere la Parchet cu privire la propunerea de probe. Acolo, depuneți o cerere prin care solicitati ascultarea dvs de procurorul care supravegheaza Urmarirea penala, indicand ce ați pățit cu dl polițist. Inainte de tot, asigurați-vă că s-a deschis un dosar penal, poate dl polițist voia să vă sperie să aduceți mașina.