avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Abuz de incredere, comportament politist
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Abuz de incredere, comportament politist

Subiect: abuz de incredere????

Buna ziua. Am nevoie urgenta de ajutor cu cat mai multe sfaturi in legatura cu problema urmatoare: sotul meu a inchiririat un autoturism acum 4 luni de la un Domn verbal (fara forme legale) urmand sa plateasca in ficare zi cate 50 lei pe zi. Dupa o saptamana planetarele autoturismului aveau nevoie de reparatii, sotul meu sa dus la un service si le a reparat apoi mecanicul respectiv i a spus ca are probleme la cadru H al masinii.Domnul respectiv a fost anuntat ca masina are probleme, la care dansu a recunoscut ca stia de despre ce este vorba si ca sa stea linistit, daca se defecteaza vin dupa tine oriunde esti. Sotul meu impreuna cu fetita noastra in varsta de 6 ani a plecat din oras si ia trimis in contul sotiei dansului chiria masini. in orasul respectiv a facut pana la masina si iar a ajuns la service dar de data asta se fisurase foarte rau acel cadru H si nu se mai putea circula pentru ca era un pericol de cei ce se deplasa cu autoturismul respectiv. A fost anuntat din nou, doar ca de data asta nu a mai vrut ca colaboreze cu noi omeneste si a cerut sa i se inapoieze masina de unde a fost luata, uitatand promisiunea facuta ca daca se strica vine si o i a de unde se afla. la m rugat sa suportam cheltuielie platformei jumatate si jumatate pentru ca nu avem posibilitatea financiara de a achita integral suma pretinsa de firma Tracatari-auto insa dansu refuzand sa dus la politie si a depus o plangere cum ca nu vrem sa ii inapoiem autoturismul, am fost sunati de catre seful sectiei ca avem un dosar penal si trebuie sa ne prezentam la sectie. sa prezentat si i sa adus la cunostinta ca este suspect de ABUZ DE INCREDERE la care sotul meu a cerut un avocat . politistul enervanduse ia cerut sa iasa afara din birou fara nici o explicatie. dupa ce am discutat cu un avocat (telefonic) am fost sfatuiti sa ne intorcem la sectia de politie sa prezentam extrasele de cont si constatarea facuta la service auto . seful de sectie fiind afara in fata sectiei de politie a inceput sa ne alunge si sa ne ameninte ca daca nu iesim din sectie ne da un sut in fund , scuzati mi expresia si a inceput sa ne impinga afara din curtea sectiei. Dupa o zi inca suntem uimiti de comportamentul oganului de cercetare mai ales ca suntem in 2016!!!! Cum ar trebuii sa procedam in situatia de fata???

Raportează abuz Răspunde Citează Editează
mesajul poate fi editat în termen de 5 minute

Cel mai recent răspuns: ContSters405846 , utilizator 15:37, 23 Septembrie 2016
Mă abțin, cu greu, să calific comportamentul dlui polițist. Faceți cerere la Parchet cu privire la propunerea de probe. Acolo, depuneți o cerere prin care solicitati ascultarea dvs de procurorul care supravegheaza Urmarirea penala, indicand ce ați pățit cu dl polițist. Inainte de tot, asigurați-vă că s-a deschis un dosar penal, poate dl polițist voia să vă sperie să aduceți mașina.
Va multumesc mul! dar daca merge sotul la Comandant si depune o declaratie facuta acasa fara intimidarea nimanui in care sa prwecizeze cu lux de amanunt ce s-a intamplat de la prima zi de cand s-a inchiriat masina si pana azi ? ar fi mai corect iar ulterior la parchet ? politistul a spus ca de acum va fi cum vrea dansul nu cum vrem noi
Cel care supraveghează urmărirea penală este procurorul iar nu comandatul, deci, pentru probe si orice act în dosar faceți cerere la parchet. . Dacă doriți, puteți să aveți o discuție/ cerere și cu / la comandatul, însă legat de comportamentul polițistului.
Ultima modificare: Marți, 20 Septembrie 2016
Marian Bucur, Avocat
* comandantul
Daca aveti cum sa probati cele sustinute, depuneti plangere penala pentru purtare abuziva impotriva politistului.

Alte discuții în legătură

Reclamatie politist qeruta qeruta Buna ziua As dori sa stiu si eu unde pot depune o reclamatie unui politist care refuza sa imi dea detalii despre doua dosare.Am depus la politie o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! mi s-a deschis dosar penal în mod abuziv în urma ... ionut_ ionut_ Bună ziua! Mi s-a deschis dosar penal în mod abuziv în urma cu 4 ani precum am condus sub influenta băuturilor alcoolice, mașina fiind parcata cu anunț,, ... (vezi toată discuția)
Abuz al politiei romane! chris75 chris75 Caz/speta: Avocatul X are o relatie intima cu ofiterul Y. Ofiterul Y, la solicitarea av. X cheama la audieri o persoana Z, doar de amorul artei si pentru ... (vezi toată discuția)