avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Expertiza la Mina Minovici
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Expertiza la Mina Minovici

Știți cumva ce preț include o expertiză medico-legală la Mina Minovici pentru a afla dacă i-a pus viața în pericol unei persoane? Se poate vedea cât de adâncă a fost rana și cu ce a fost produsă ? Dacă nu a fost cuțit, ci numai un briceag cu lama de 5 cm, se consideră armă albă și poate fi încadrat inculpatul la tentativa de omor?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:27, 21 Septembrie 2016
depinde de zona vizata. Pentru preturi (examinarea -38 de lei)
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 19 Septembrie 2016
Marian Bucur, Avocat
Se poate constata de IML tot ce ati dori deoarece cu asa ceva se ocupa medicina medico-legala.
Daca a fost cutit sau briceag nu vor putea stabili decat daca cutitul avea lama foarte lata dar adancimea plagii si daca viata victimei a fost in pericol se va stabili obligatoriu.
Sa aveti si actele medicale de la spital.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa de omor sau vatamare corporala? Ddaniel00 Ddaniel00 La ce poate fi incadrat cel care a provocat victimei o taietura in zona gatului cu adancimea de 2cm? Plus amenintare cu pistolul asupra acesteia? (vezi toată discuția)
Tentativa de omor andrei-razvan andrei-razvan In urma unei stari de emotie puternica provocata de vestea ca fiica minora ar fi fost acostata si molestata de citeva ori de partea vatamata,acesta s-a ... (vezi toată discuția)
Expertizele medicale melinaR melinaR buna am si eu citeva intrebarii legate de expertizele medicale in procesele penale ,din cite am inteles eu pe baza cercificatelor medico-legale se stabilesc ... (vezi toată discuția)