avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate iulianastefan

Activitate iulianastefan

Buna ziua caut arhivele intreprinderii I.T.I.A bucuresti care s a desfintat
Discuție Infiat sora
Sotul meu ar dori sa isi infieze sora mai mica cum trebuie sa procedam daca parintii lui sunt in viata ?parintii sunt de acord . Cum trebuie sa procedam?
As dori sa aduc sora sotului meu in varsta de 14 ani in Germania si as dori sa aflu ce fel de procura mi ar trebui ca sa am dreptul de a o da la scoala de a duce la doctor si tot ce i ar trebui ca sa poate sa ramana aici.
Răspuns la discuția Accident rutier
s a schimbat codul penal? stiam ca daca erau 21 de zile de spitalizare vinovatul era clasat altfel acum sunt 90?
daca vinovatul incearca sa musalizeze lucrurile ar trebui sa ne luam un avocat desi victima inca nu poate sa dea declaratie..uneori este lucida uneori...nu...ce putem sa facem ??
Răspuns la discuția Accident rutier
azi are 20 de zile ..tratamentul il plateste victima din banii sai...nu avea asigurare medicala si a trebuit sa o plateasca si pe aceea..
Discuție Accident rutier
in cazul unui accident rutier unde vinovatul nu doreste sa se ajunga la o intelegere, si are o putere financiara foarte mare ce sanse sunt de castig pentru victima si aici ma refer la daune pentru spitalizare,tratament, carosabil, si sunt sanse ca persoana sa nu fie apta de munca...ceva timp indelungat?
ce avocati buni sunt in constanta? nu foarte scump si sa nu poate sa fie mituit.Mentionez ca sunt partea vatamata nu vinovatul...