avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Activitate Sofia91

Activitate Sofia91

Buna ziua,

Ce forme legale neremunerate pot fi folisite pentru a aduce un elev intr-o companie privata? Contractul de voluntariat este exclus, practica nu este cazul.

Multumesc
Discuție Tichete de masa
Buna ziua,
Am o nelamurire.
La fostul angajator am avut un anume salariu brut stabilit in contractul individual de munca, iar tichetele de masa au fost ca "bonus", adica venitul meu lunar a fost salariul brut din cim + valoarea tichetelor de masa.
La actualul angajator am un anume venit brut stabilit in cim, insa am inteles de la colegi ca tichetele de scad din salariu. In cim nu este specificat nimic de tichetele de masa.
Cum e normal sa fie?
Răspuns la discuția Index apa calda
Multumesc pentru implicare, am rezolvat; in luna in care nu am trimis index-ul am avut consum zero, iar luna urmatoare a fost trecut consumul pe cele 2 luni.
Răspuns la discuția Index apa calda
Ma indoiesc... Insa sper ca asa este. Inca nu am verificat.
Răspuns la discuția Index apa calda
Ma refeream la faptul ca index-ul citit in iunie este trecut pe intretinerea din mai si tot asa. Eu citesc index-urile in prima jumatate a lunii deci in mod evident nu poate fi trecut la luna aferenta.
elenagabi, multumesc pentru clarificari, exact asta este problema mea, aveam nevoie de un creier mai odihnit care sa imi reformuleze cuvintele. :D
Răspuns la discuția Index apa calda
Problema este ca acest index este pe iunie si iulie, insa este trecut ca fiind doar pe iulie, iar eu partea din iunie am platit-o deja.
Discuție Index apa calda
Buna ziua,

La noi in bloc exista apometre. Fiecare proprietar trimite index-ul. Bun.
Ideea este ca eu in luna iulie am uitat sa trimit index-ul si probabil ca s-a pus consum pausal (nu am verificat inca despre cati metri cubi e vorba). Deci penutimul index trimis de mine este in luna iunie (pentru intretinerea din mai). Ultimul este din luna august (pentru intretinerea din iulie). Diferenta dintre index-ul din iunie si cel din august este de 11 metri cubi. Problema este ca eu luna iulie, la intretinere, am 11 metri cubi. Nu ar fi trebuit sa scada cumva? Nu e ca si cum in iunie am platit zero, iar acum pe iulie platesc pt ambele luni.
Nu inteleg nimic.


Buna ziua,

Ma aflu in concediul de crestere al copilului cu durata de 2 ani. In noiembrie copilul implineste 2 ani. Nu am fost angajata inainte, iar indemnizatia am primit-o pentru ca in ultimele 12 luni am fost studenta.

Daca ma angajez in aceasta perioada, inainte de implinirea celor 2 ani, pot beneficia de stimulentul de insertie?

Multumesc
Răspuns la discuția Informatii pensie alimentara
Am inteles. Va multumesc frumos pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția Informatii pensie alimentara
Si daca suma rezultata nu acopera cheltuielile pentru copil, nu am ce face?
Cum se calculeaza suma, 1/4 din venitul declarat?
Va multumesc