Lucrez de 3 ani la o firma si activitatea mea presupune multe plecari in tara. Primesc diurna 32,5 lei doar daca aduc bon fiscal stampilat. Daca nu aduc bon fiscal stampilat mi se da doar 25 lei. Este legal acest lucru? La alte firme nu trebuie aduse bonuri fiscale ci doar ordinul de deplasare
Buna ziua,
In urma cu o luna condus peste limita de viteza intr-o localitate. Intrucat eram in interes de serviciu pe mai multe zile si nu aveam bani sa platesc in 48 ore, m-am inteles cu agentul sa nu semnez procesul verbal si sa-mi trimita procesul verbal de constatare acasa urmand ca un membru al familiei sa plateasca amenda in 48 ore. Azi(dupa o luna) am fost instiintat de o ruda, la care am locuit temporar si am avut carte de identitate la adresa respectiva, ca a gasit in cutia postala plicul cu P.V. cu amenda. Mentionez ca eu din anul 2012 am cartea de identitate pe o alta adresa si aceasta carte de identitate a fost prezentata si agentulu.i
Va rog sa-mi spuneti ce sa fac. As dori sa ma duc sa iau plicul sau nu, As dori sa scap de amenda si puncte de penalizare, asta daca exista o portita legala. Ma gandesc ca agentul a copiat gresit adresa din buletin si fiind alt judet in baza lor de date figuram la alta adresa. Va rog sa-mi raspundeti la tirlavirgil@yahoo.com