avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Diurna
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Diurna

Lucrez de 3 ani la o firma si activitatea mea presupune multe plecari in tara. Primesc diurna 32,5 lei doar daca aduc bon fiscal stampilat. Daca nu aduc bon fiscal stampilat mi se da doar 25 lei. Este legal acest lucru? La alte firme nu trebuie aduse bonuri fiscale ci doar ordinul de deplasare
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:04, 2 Noiembrie 2014

ce articole cumparate trebuie sa contina bonul ?
Diurna poate fi in orice suma si se stabileste de fiecare angajator; nu este un prag minim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul diurna carabela_anca carabela_anca Am urmatoarea situatie. La nivelul societatii, prin procedura interna, se stabileste ca diurna pentru deplasari interne este in suma de 32,5 leizi. Un salariat ... (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli cu bon fiscal cristian_conea cristian_conea Sunt PFA si am cumparat articole de birou cu bon fiscal stampilat, pe care e trecut fiecare articol in parte. Este aceasta cheltuiala deductibila ? (vezi toată discuția)
Acordarea diurnelor. Teracsro Teracsro Buna ziua. Nelamurirea mea este legata de conditile in care se acorda sau nu diurna unui angajat la o firma privata. De exemplu : Eu sunt sofer la aceasta ... (vezi toată discuția)