avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Activitate Tony93

Activitate Tony93

Multumesc pentru raspuns!
Buna seara! Sunt un angajat part-time cu un program de lucru de 5 zile pe saptamana (liberele nu sunt neaparat in weekend). Am auzit de la un cunoscut ca in cazul in care in perioada de preaviz se lucreaza in weekend, acele zile nu se pun la preaviz... Este adevarat?
De exemplu, daca eu imi dau demisia in prima zi a unei luni (intr-o zi de luni), si lucrez toate weekend-urile, ultima zi de preaviz ar fi in data de 28 a lunii respective, sau se va prelungi perioada de preaviz si in luna urmatoare?
Este vorba de un preaviz de 20 de zile
Buna seara! Sunt un angajat intr-o companie in care programul de lucru este de luni pana vineri iar cele doua zile libere de saptamana sunt oferite in weekend sau in cursul saptamanii. In cazul in care zilele se sarbatoare legala sunt in cursul saptamanii, iar zilele libere de saptamana coincid cu zilele libere legale, se mai ofera in alta perioada zilele aferente liberelor legale? Exemplu: A doua zi de Paste cade lunea. Anul acesta am avut liberele de saptamana luni si marti. Se mai acorda ziua libera pentru paste in alta perioada? Multumesc!