In urma succesiunii eu si inca 2 surori am obtinut un certificat de mostenitor care trebuie inregistrat la sectia financiara.Intrucat pe certificat suntem inregistrate toate surorile mostenitoare este suficient ca la sectia financiara sa mearga doar una singura?Adica inregistarrea va fi valabila pt.toate trei sau trebuie sa mearga fiecare.Multumesc.
Sunt subofiter, pensionar,nascut 1961;as dori sa stiu pana la ce varsta pot fi mobilizat in caz de razboi.Mentionez ca am probleme medicale dar nu detin un certificat de inapt medical -cine este abilitat in eliberarea lui.Multumesc.
Am lucrat in functia de mecanis agricol intr-o cooperativa care s-a dizolvat.In adeverinta de gr.II care mi s-a eliberatla "Temei juridic" a fost trecut "]scris.nr.382/200 poz.178.pct.a" si nu a fost luata in considerare de catre casa de pensii pe motiv ca nu e mentionat temeiul juridic in baza caruia s-a facut incadrarea in gr.II.Ce pot sa mai fac?Multumesc.
Daca o persoana care nu a sustinut inca taxa de succesiune pt.a intra in posesia unei proprietati(dupa sot),poate sa lase unei rude(nepoate)drepturile ce i-ar reveni in urma succesiunii?si daca da sub ce forma, prin ce demers?.Multumesc.