avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Activitate vero2014

Activitate vero2014

Buna seara , revin la acelasi subiect " studii superioare absolvite cu examen de licenta in specialitatea finante - contabilitate , vechime in specialitatea studiilor peste 7 ani " cu alta intrebare :
- din anul 1996 pana in anul 2006 am lucrat ca functionar economic , din anul 2006 mai exact 25.09.2006 pana in 26.06.2013 mi s-a schimbat functia si am lucrat ca economist . In anunt ca vechime este mentionat " vechimea in specialitatea studiilor " nu scrie " in specialitatea studiilor superioare " Intrebarea mea este nu mi se poate recunoaste ca vechime 17 ani lucati in domeniul de specialitate ?
Astept raspunsul dumneavoastra . Multumesc anticipat .
multumesc !
Va multumesc , dar vroiam sa stiu daca este prevazuta de lege limita de vechime " peste 7 ani " pentru Adminstrator Financiar I (S) in cadrul unei scoli gimnaziale .
Multumesc frumos ! Mai am o intrebare da vechimea impusa in cazul de fata este corecta ?

Buna ziua ,
una dintre cerentele de ocupare a postului de Adminstrastor Financiar I(S) la o scoala gimnaziala : studii superioare absolvite cu examen de licenta in specialitatea finante - contabilitate , vechime in specialitatea studiilor peste 7 ani
Ia cazul meu vechimea in specialitate studiilor este de 6 ani si 9 luni .
Nu se poate echivala la vechimea in specialitate la 7 ani tind cont ca imi lipsesc 3 luni ?
Va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra cat mai urgent .
- Bună ziua , vă mulţumesc pentru răspuns . În condiţiile de faţă unde comisia de evaluare este subiectivă ( doamna care participă are deja subietele ) eu nu am nici o şansă în faţa contestaţiei conform legi ( daca ea face de 10 si eu de 9 ) . Nu ştiu cum e corect , dar vroiam ca subiectele să fie facute şi corectare de o comisie imparţiala .Concursul se desfăsoara pe 30 septembrie . Îndrumaţi-mă cum aş putea să fac ca comisia de evaluare să fie înlocuită .
- Bună seară , m-am înscris la concursul de ocupare a postului de Administrator Financiar la o şcoală gimnazială ; îmi doresc foarte mult concursul să fie obiectiv şi nu subiectiv ( comisia de evaluare să nu fie de pe plan local , de exemplu din şcoală ) motivul fiind participarea la concurs a surorii primarului din oraş , iar desemnarea castigatorului sa nu fie politică . Aş vrea să mă ajutaţi dacă este posibil să pot schimba lucru acesta printr-un mod legal . Ce trebuie să fac sau cui trebuie să mă adresez ca membrii comisiei de evaluare să fie înlocuiţi ? Mulţumesc anticipat .