avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Activitate alegbob

Activitate alegbob

Buna ziua !
Concubina e permisă ca martora intr-un proces de obținere al unui ordin de protecție ?
Ce de întâmpla dacă aceasta a depus mărturie mincinoasa și este descoperită ca a mințit in timpul procesului ?
Răspuns la discuția Ce amenda ar fi?
Trebuia întocmit bilanț, nu declarație de inactivitate...pentru ca am avut și alte cheltuieli inafara de cele de constituire , nu ?
Buna ziua !
Am un SRL eșuat fără activitate , neplatitor de TVA din 2018. In 2019 a înregistrat niște cheltuieli pe o scurta perioada de timp cu chiriile, casa de marcat , materiale , dar nu s-au încasat venituri deloc. Mi-a adus numai cheltuieli de când l-am înființat .Nu am contabil, mi-am ținut eu contabilitatea și pentru ca nu m-am documentat bine fiind intr-o perioada oribila a vieții mele, am depus la sf de an ,declarație de inactivitate și nu bilanț . Declarația 100 am depus-o trimestrial pe 0. Ce pot face acum ? As dori și sa închid firma, pentru ca e degeaba .
De la ANAF nu am primit încă nimic, sau cel puțin nu știu sa fii primit vre-o înștiințare, pentru ca sediul social al firmei e la locuința fostului soț, iar acesta evident nu îmi comunica dacă primesc ceva .
Ce amenda ar fi ?
Va mulțumesc !
Buna ziua ! Ma puteți ajuta va rog cu exemple de programare de vizita pt un minor in vârsta de 3 ani ?
E normal ca o fetița de 3 ani sa stea cu tatăl o săptămâna in vacanța și eu ca mama sa nu am dreptul sa iau legatura cu ea? Nu îmi permite acest lucru .
Va mulțumesc !
Din pacate in instanța nu pot face mai nimic . Ma chinui de 2 ani, și pierd doar procesele . Fostul soț e o persoana influența in oraș, am numeroase probe împotriva lui, martori care nu mi se accepta a fi audiați, el nu are nimic și cu toate acestea mor cu drepatatea in mâna .
Credeți ca as avea șanse sa o dau in judecată ?
Buna ziua !
Am următoare situație . Părinți divortati, copil minor in vârsta de 3 ani . Concubina tatălui postează pe facebook poze cu copilul , pe pagina ei ...doar poze cu fetița in diferite ipostaze . Cu ce drept ? Ce se poate face ?
Ca mama, poate nu doresc sa îmi expun public copilul . Mai înțelegeam dacă posta tatăl, dar ea ? Nu sunt nici măcar căsătoriți . Ce se poate face ?
Mai pot sa primesc pensie de intretinere de la tatal meu daca sunt studenta in ultimul an la master ( am 23 de ani) , dar totusi sunt si angajata ? In ce conditii se sisteaza pensia de intretinere? In vechea sentita mentioneaza faptul ca trebuie sa mi-o plateasca pe durata studiilor , dar nu mai tarziu de implinirea varstei de 25 de ani, dar daca lucrez se mai aplica treaba aceasta? Multumesc!