avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Activitate Lexy_me

Activitate Lexy_me

Doresc sa obtin o adeverinta de vechime in munca, necesara pentru un concurs de ocupare a unui loc de munca la stat. Intrucat in prezent sunt angajata in sectorul privat si doresc sa imi schimb locul de munca este necesara obtinerea acestei adeverinte. Problema este ca nu vreau sa imi informez angajatorul curent in legatura cu dorinta de a parasi postul pana nu castig acel concurs si sunt acceptata la interviu. Pot merge direct la ITM pentru a cere adeverinta fara sa imi implic angajatorul in acest demers?
Răspuns la discuția Persoana instabila psihic
Multumesc.
Buna ziua. Va scriu in legatura cu o problema delicata pentru noi. Bunica mea nu mai este in deplinatatea facultatilor mentale. Sufera de o forma avansata de dementa. Este violenta daca i se reproseaza ceva si pur si simplu nu ne putem intelege cu ea. Am gasit in repetate randuri gazele la aragaz mergand fara foc aprins si cu geamurile inchise. Am gasit recipiente de gatit cu mancarea carbonizata si focul mergand. Pur si simplu nu isi aminteste ce face iar daca ii aratam devine violenta. A fost vazuta iesind dezbracata pe scara blocului fara un motiv aparent. Pe langa toate acestea are si o problema grava cu alcolul care ii agraveaza starea si nici medicamentele nu le ia. sta de 11 ani la sora ei care acum nu vrea sa o mai tina din motive evidente. La noi nu are unde sa stea si nici nu avem curajul sa o tinem in casa intrucat a amenintat in repetate randuri ca ne va omora in somn.
Vrem sa o delaram instabila psihic si sa o internam intr-o clinica unde sa fie obligata sa isi ia tratamentul si sa fie tinuta departe de alcol. Cum putem face acest lucru. Va rog un raspuns rapid intrucat suntem intr-o situatie disperata.