avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Activitate daniel1608

Activitate daniel1608

Răspuns la discuția conducere cu permisul suspendat
multumesc..
daca instanta imi da una dintre cele doua care e mai faforabila?
mi se anuleaza permisul si fac scoala dupa perioada inpusa de lege sau o sa il i au dupa o perioada?
multumesc
am data examenul ptal lua la 30 de zile si urma sa merg sa imi duc dosarul pt aprobare.
cum mi se elibereaza dovada ca pot conduce la data de cand au trecut cele 30 zile sau la data dupa ce am depus dosarul?
va multumesc
este posibil sa fiu codamnat cu executare?
dar in cel mai fericit caz ce se poate intampla?
multumesc
am si eu o problema si va rog foarte mult daca ma puteti lamuri.
in dat de 12 12 2015 mi s a luat permisul pt depasirea vitezei cu peste 50km|h,am primit dovada pana pe 27 12 2012.am fost de am fat examenul pt al putea lua la30zile l am promovat cu 14 din 15...dar intre timp am avut ghinionul sa ma opreasca aseara in trafic.am fost nevoit sa duc pe cineva la urgente.o persoana care a fost operata la cap.intrebarea este,ce se poate intampla acum el fiind ca martor dovada ca a fost o urgenta imi e de folos la ceva la parghet?si 2ce se intampla cu dosaru care sunt demersurile...imi face dosar,imi suspenda permisul de conducere sau si pot scapa cu o amenda administrativa.va rog lamuriti ma
VA MULTUMESC
Răspuns la discuția masina
dar daca eu merg la finante,sau unde in alta parte pot merge sa fac o reclamatie ca se circula cu masinile puse sub sechestru...multumesc
Discuție masina
buna ziua...am si eu o mare curiozitate.ce se poate intampla daca se circula cu o masina care e pusa sub sechestru de finante???
multumesc