avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

masina

buna ziua...am si eu o mare curiozitate.ce se poate intampla daca se circula cu o masina care e pusa sub sechestru de finante???
multumesc
Cel mai recent răspuns: daniel1608 , utilizator 14:12, 8 Octombrie 2014
Puteti fi oprit in trafic de catre un echipaj de poliție si sa ramineti fără ea.
dar daca eu merg la finante,sau unde in alta parte pot merge sa fac o reclamatie ca se circula cu masinile puse sub sechestru...multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru masina Filcescu_valentina@yahoo.com Filcescu_valentina@yahoo.com Buna ziua. Daca am sechestru pe masina si imediat ce mi-a venit instiintarea acasa am inceput sa platesc , pot merge cu masina , fara sa fiu oprit de politie ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu automobil cu sechestru alex_ne alex_ne Buna ziua, Sunt executat silit pentru un credit pe care nu l-am platit la timp si mi se ia 1/3 din salar. Pe langa aceasta forma de executare mi s-a mai pus ... (vezi toată discuția)
Sechestru anaf pe masina veronicapopa veronicapopa Societatea pe care o administrez are datorii de 25.000 lei la stat. ANAF mi-a pus sechestru asigurator pe masina, iar politia m-a oprit in trafic si mi-a luat ... (vezi toată discuția)