avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters333333

Activitate ContSters333333

Răspuns la discuția Consfintire drept de proprietate
o hotarire nelegalizata nu este valabila ?
si daca vecinul nu este de acord sa construim gard , raminem fara gard ??
Răspuns la discuția Consfintire drept de proprietate
ok mukltymesc . credeam ca mai trebuie facut ceva un alt act de validare a hotaririi .
Răspuns la discuția Cheltuieli de judecata neplatite
se vrea dar jude a calculat o diferenta de taxa de timbru pe care nu o pot plati . este exorbitanta . nici nu merita platita pt ce est acolo . ceilalti , piritii sunt mai saraci ca mine ...asa ca...uite acum la sfirsit s-a ales praful dupa doi ani de cindaneli prin judecatorie . cit despre ajutor : numai daca ma scuteste de tot de taxa se poate . venituri am numai 350 lei cu situl meu cu tot . credeti ca ma scuteste ??
Răspuns la discuția Consfintire drept de proprietate
antecontract de vinzare cumparare . si am cerut consfintirea dreptului de propr . dupa consfintire mai trebuie laeaglizat ceva ? si daca nu se legalizeaza nu este finalizat sau cum ?
Răspuns la discuția Cheltuieli de judecata neplatite
Pai da asta - i chestia ! Daca se anuleaza ca si netimbrata , se ramine in indiviziune . Ok . Acum ! Cel care nu plateste trb sa plateasca ceva cheltuieli de judecata celuilalt ? Daca nu se iese din indiviziune , celalalt s poate indrepta impotriva cotei celui care nu plateste taxa si din cauza caruia se ramine in indiviziune ?
Daca nu platesc taxa de timbru si jude respinge cererea de iesire din indiviziune ca netimbrata iar eu nu platesc piritilor cheltuielile de judecata , acestia se pot indrepta impotriva cotei mele indivize ? Nu ma pot executa cu nimic alt ceva .
Am cerut consfintirea dreptului de proprietate in urma unui act notarial etrc...bine facut acceptat de jude. Dupa ce jude consfinteste , mai trebuie facut ceva cu hotarirea ? Adica mai trebuie legalizat ceva ca sa fie ok ?
Răspuns la discuția ADJUDECARE LICITATIE PUBLICA
urita treaba....si sigur acolo se va ajunge . am incercat 20 de ani sa gasesc o solutie cu ei....nu i chip
Răspuns la discuția ADJUDECARE LICITATIE PUBLICA
nu cred ca se va prezenta cine va sa liciteze.cred ca voi ramine cu toata casa.....Dar cu debitorii ce se va intimpla ? Vor trebui sa plece ??:">