Se poate re-inscrie pe rol fiscal un autovehicul care a fost scos de pe rol fiscal de catre acelasi proprietar ??
In Bucuresti , prin digitalizarea excesiva procedura de vanzare a unui auto vechi este ilogica : semnezi un cvc cu un cumparator , acest cvc il depui online in calitate de vanzator la DITL pentru a fi vizat si pentru a scoate din evidenta fiscala autovehiculul . Certificatul cu viza poate dura chiar si trei saptamani moment in care poti constata ca acel cumparator s-a razgandit si nu mai cumpara ,el neavand nicio obligatie contractuala sau legala sa nu renunte la cvc.
Deci ai ramas astfel cu autovehicului scos de pe rol fiscal ! Daca nu mai apar alti cumparatori interesati , situatia ca atare te poate face sa renunti la a mai vinde autovehiculul dar nici nu poti circula legal fiind scos din evidenta fiscala .
Poti in acest caz sa soliciti re-inscrierea la fisc ( DITL ) a autovehicului ??
Mentiune : pina la momentul digitalizarii obsesive a primariilor din Bucuresti , viza pe un cvc se obtinea pe loc la ghiseu facilitand astfel performarea completa , logica a vanzarii-cumpararii.
Exista un proces pe rol in care un individ contesta un PV de contraventie emis pe numele lui de catre politia locala sector pentru tulburarea linistii publice .
Citat initial in judecarea cauzei ca martor la audiere , instanta mi-a respins dreptul la audiere deoarece a realizat ca sunt si reclamant in dosarul intocmit de politie . In schimb , cel sanctionat de catre politie contesta PVul si aduce un martor care depune o marturie mincinoasa si in loc sa conteste esenta sanctiunilor din PV , adica pe emitent –politia locala ( ne-prezenta si ne-reprezentata in proces ca de obicei ), martorul contesta actiunile mele ca reclamant ???
Intrebarea este cum pot depune o intimpinare catre instanta in a sesiza situatia si a aduce dovezi ca martorul minte ??
Pot depune o plingere sau o intimpinare catre judecatorie intr-un proces aflat pe rol in care nu am nicio calitate dar , prezent in sala , am constatat ca se depun marturii si declaratii impotriva mea , chiar declaratii mincinoase ?!