Pot depune o plingere sau o intimpinare catre judecatorie intr-un proces aflat pe rol in care nu am nicio calitate dar , prezent in sala , am constatat ca se depun marturii si declaratii impotriva mea , chiar declaratii mincinoase ?!
Daca nu aveti calitate in proces nu aveti dreptul de a depune intampinare.
Ar fi recomandabil sa mergeti sa consultati un avocat pentru a se analiza in primul rand daca ar fi necesar sa interveniti in proces.Poate fi o discutie destul de lunga...
Daca nu aveti interes de a interveni in proces nu ar avea sens sa interveniti...
Ce obiect are procesul?
Cum s-a ajuns sa se discute de dvs.?
Cu ce va afecteaza procesul pe dvs.? (intreb de proces, nu de continutul declaratiilor)
Ce ati vrea sa obtineti prin intampinare / plangerea dvs.?
Exista un proces pe rol in care un individ contesta un PV de contraventie emis pe numele lui de catre politia locala sector pentru tulburarea linistii publice .
Citat initial in judecarea cauzei ca martor la audiere , instanta mi-a respins dreptul la audiere deoarece a realizat ca sunt si reclamant in dosarul intocmit de politie . In schimb , cel sanctionat de catre politie contesta PVul si aduce un martor care depune o marturie mincinoasa si in loc sa conteste esenta sanctiunilor din PV , adica pe emitent –politia locala ( ne-prezenta si ne-reprezentata in proces ca de obicei ), martorul contesta actiunile mele ca reclamant ???
Intrebarea este cum pot depune o intimpinare catre instanta in a sesiza situatia si a aduce dovezi ca martorul minte ??