avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot depune o plangere intr-un proces civil in curs ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot depune o plangere intr-un proces civil in curs ?

Pot depune o plingere sau o intimpinare catre judecatorie intr-un proces aflat pe rol in care nu am nicio calitate dar , prezent in sala , am constatat ca se depun marturii si declaratii impotriva mea , chiar declaratii mincinoase ?!

multumesc,
Cel mai recent răspuns: Teodor17 , utilizator 22:29, 25 Octombrie 2014
Daca nu aveti calitate in proces nu aveti dreptul de a depune intampinare.
Ar fi recomandabil sa mergeti sa consultati un avocat pentru a se analiza in primul rand daca ar fi necesar sa interveniti in proces.Poate fi o discutie destul de lunga...

Daca nu aveti interes de a interveni in proces nu ar avea sens sa interveniti...
Ce obiect are procesul?
Cum s-a ajuns sa se discute de dvs.?
Cu ce va afecteaza procesul pe dvs.? (intreb de proces, nu de continutul declaratiilor)
Ce ati vrea sa obtineti prin intampinare / plangerea dvs.?
Exista un proces pe rol in care un individ contesta un PV de contraventie emis pe numele lui de catre politia locala sector pentru tulburarea linistii publice .
Citat initial in judecarea cauzei ca martor la audiere , instanta mi-a respins dreptul la audiere deoarece a realizat ca sunt si reclamant in dosarul intocmit de politie . In schimb , cel sanctionat de catre politie contesta PVul si aduce un martor care depune o marturie mincinoasa si in loc sa conteste esenta sanctiunilor din PV , adica pe emitent –politia locala ( ne-prezenta si ne-reprezentata in proces ca de obicei ), martorul contesta actiunile mele ca reclamant ???
Intrebarea este cum pot depune o intimpinare catre instanta in a sesiza situatia si a aduce dovezi ca martorul minte ??
Nicicum. Incercati sa luati legatura cu politia si sa le prezentati lor dovezile pe care sa le depuna politia in proces.
am retinut ,
multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate reclamantul refuza martorii adusi de parat razvan1649 razvan1649 Se poate ca reclamantul sa refuze martorii adusi de parata in cardrul unui proces de divort? Care ar putea fi motivele? Unul dintre martori este fosta ... (vezi toată discuția)
Refuz sa dau declaratie Dr.Virca Dr.Virca A fost martor la o infractiune si anume ca am fost pasager intr-o masina a carui sofer conducea in stare de ebrietate 0,44 pe etilotest. Si se urmareste de ... (vezi toată discuția)
Plingere la pv contraventie art 35.2/oug195 si 48/1/l136/95 logicplay2 logicplay2 Buna ziua Am facut plingere impotriva pv pt fapta prevazuta la art. 35/2 din oug 195 si 48/1 din L136/95 ,sanctionata de art 101/1/18 din oug195 ,respectiv ... (vezi toată discuția)