avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Activitate LupsaDaniel

Activitate LupsaDaniel

Buna ziua am o intrebare:eu mam mutat in casa bunicii mele decedate cu 9 ani in urma si am investit multi bani in renovarea casei dar casa respectiva este fara contract bunica mea a avut doar o inputernicire de la proprietar acesta este un neamt plecat in germania prin anul 90 si nu a mai dat nici un semn de viata.dupa cate am inteles proprietarii sunt decedati se poate face ceva cu aceea inputernicire un contract ceva sigur pe casa,eu asi vrea sa investesc in continuare bani in acea casa dar imi este frica sa mai fac cv fara un act legal asupra propritatii.imi puteti da un sfat?va multumesc.
Răspuns la discuția somaj
Dar daca dupa ce demisionez ma angajez in alta parte cu contract determinat pe durata de o luna,dupa terminarea contractului respectiv as putea beneficia de somaj? pt k in ultimii trei ani asi aparea la inps ca am platit contributele si toate taxele respective adica am lucrat continu in acsti ultimi ani cred k mam exprimat corect daca nu imi cer scuze.ati putea sa ma lamuriti?MULTUMESC
Discuție somaj
buna ziua asi dorii sa aflu mai multe detalii despre cum as putea beneficea de somaj in italia,eu lucrez de trei ani cu contract indeterminat si asi vrea sa fac cumva sa beneficiez de somaj pt k vreau sa plec acasa in tara. Cum asi putea sa fac sa iau somaj?am vreo sansa?va rog sa ma sfatuiti. Va multumesc.