avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Activitate aandrr

Activitate aandrr

Multumesc la fel
Multumesc pentru raspuns. Imputernicirea pe care vecina a garantat ca a facut-o a fost inainte de a deceda bunicul.
Acum ea neaga ca ar fi facut asa ceva.
Bunicul meu a decedat, el avand in banca o suma destul de mare de bani. O anumita persoana care lucreaza la banca si este vecina cu bunicii mei i-a cerut bunicii mele mai demult ,o copie de buletin ca sa o imputerniceasca pentru banii bunicului. Bunica a mers cu o copie la perosana respectiva, dar aceasta a zis ca a gasit deja o copie la dosar si ca facea ea toate demersurile ca sa o imputerniceasca pe bunica.
La 2 zile dupa ce a decedat bunicul, bunica a mers la banca sa scoata acei bani, dar de la banca i s-a spus ca banii sunt blocati si nu poate face nimic pentru ca nu e imputernicita.
Ce ar trebui sa faca in acest caz ?

Multumesc
Răspuns la discuția Despagubire RCA
va multumesc
Răspuns la discuția Despagubire RCA
Deci trebuie sa platesc toate pagubele , si fata de tert si paguba mea ? Nu ma incadrez in nici o situatie in care sa beneficiez de asigurare, desi autovehicului stationa, in parcare, sau nu exista astfel de situatii ?
Discuție Despagubire RCA
Buna ziua,
Mi-a ars masina in parcarea din spatele blocului( probleme la pompa de benzina) si au fost afectate geamurile de la parterul blocului. Se poate obtine repararea prejudiciului fata de proprietarul apartamentului ? Sau pot eu sa imi recuperez paguba masinii prin asigurare? Masina era abia cumparata, cu numere provizorii si asigurare pentru acelee numere, valabile o luna.
Multumesc