avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Activitate gorgo

Activitate gorgo

Sunt sofer cu firma angajat la o primarie. Conduceam basculanta primariei care nu poseda asigurare la momentul accidentului.
Incercam sa introduc masina in curtea unei persoane, facand manevre ma aflam cu basculanta si pe partea cealalta a drumului. O soferita a reusit sa intre in mine cu viteza lovindu-si bine masina. Aceasta avandu-se bine cu un politist a stiut cam ce sa faca. A venit un agent constatator care a trecut in declaratia lui in loc de 3 m de franare 9 m ca eu as fi surprinso, aceasta apeland la fondul de protectie a victimelor strazii a luat niste bani pentru repararea masinii.
1. Are si primaria parte din vina?
2. Martorii pe care ii am sustin toti ca aceasta e de vina... care ar fi o posibila solutionare a cazului ?
Procesul penal era de vatamare din culpa a unei persoane din masina, si am avut retinut permisul pentru 30 de zile.
Multumesc frumos.
Am facut un accident rutier, in care conduceam un autocamion care nu avea asigurare. Incercam sa intru cu camionul intr-o curte si faceam manevre, si o cucoana a intrat cu masina mica in mine.
Ea era in masina cu copilul ei. Acesta a suferit cateva leziuni. Procesul penal in care am fost cu politia l-am castigat.
Instanta a declarat ca finalizare ca mi-am recapatat dreptul de conducere si ca procesul continua pe parte civila cu fondul de protectie. Ce urmeaza?