Sunt sofer cu firma angajat la o primarie. Conduceam basculanta primariei care nu poseda asigurare la momentul accidentului.
Incercam sa introduc masina in curtea unei persoane, facand manevre ma aflam cu basculanta si pe partea cealalta a drumului. O soferita a reusit sa intre in mine cu viteza lovindu-si bine masina. Aceasta avandu-se bine cu un politist a stiut cam ce sa faca. A venit un agent constatator care a trecut in declaratia lui in loc de 3 m de franare 9 m ca eu as fi surprinso, aceasta apeland la fondul de protectie a victimelor strazii a luat niste bani pentru repararea masinii.
1. Are si primaria parte din vina?
2. Martorii pe care ii am sustin toti ca aceasta e de vina... care ar fi o posibila solutionare a cazului ?
Am facut un accident rutier, in care conduceam un autocamion care nu avea asigurare. Incercam sa intru cu camionul intr-o curte si faceam manevre, si o cucoana a intrat cu masina mica in mine.
Ea era in masina cu copilul ei. Acesta a suferit cateva leziuni. Procesul penal in care am fost cu politia l-am castigat.
Instanta a declarat ca finalizare ca mi-am recapatat dreptul de conducere si ca procesul continua pe parte civila cu fondul de protectie. Ce urmeaza?