avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto interesant
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto interesant

Sunt sofer cu firma angajat la o primarie. Conduceam basculanta primariei care nu poseda asigurare la momentul accidentului.
Incercam sa introduc masina in curtea unei persoane, facand manevre ma aflam cu basculanta si pe partea cealalta a drumului. O soferita a reusit sa intre in mine cu viteza lovindu-si bine masina. Aceasta avandu-se bine cu un politist a stiut cam ce sa faca. A venit un agent constatator care a trecut in declaratia lui in loc de 3 m de franare 9 m ca eu as fi surprinso, aceasta apeland la fondul de protectie a victimelor strazii a luat niste bani pentru repararea masinii.
1. Are si primaria parte din vina?
2. Martorii pe care ii am sustin toti ca aceasta e de vina... care ar fi o posibila solutionare a cazului ?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:45, 10 Decembrie 2014
1. In producerea accidentului primaria nu are nicio vina. Nu primaria a condus autobasculanta. PRimaria are vina ca nu a asigurat autovehiculul.
2.Pentru analizarea modului de producere a accidentului sunt necesare mai multe informatii.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident trei masini catalin_serban93 catalin_serban93 Bună ziua, astazi am fost implicat intr-un accident rutier dintre un SEAT, VW si BMW in localitate in urmatoarea situație: SEAT era oprit la trecere ... (vezi toată discuția)
Accident din cauza politistului mariussmg mariussmg Buna ziua, Am intampinat urmatoarea problema si am nevoie de un raspuns: Conduceam in Bucuresti cu 70 km / ora pe banda 3 de circulatia avand in fata la 5 m ... (vezi toată discuția)
Despăgubire rca Ioan131 Ioan131 Cu câteva zile în urmă am avut parte de un accident rutier. Am depășit o tipa care era cu mașina pe marginea drumului, am semnalizat intenția de ... (vezi toată discuția)