Sunt sofer cu firma angajat la o primarie. Conduceam basculanta primariei care nu poseda asigurare la momentul accidentului.
Incercam sa introduc masina in curtea unei persoane, facand manevre ma aflam cu basculanta si pe partea cealalta a drumului. O soferita a reusit sa intre in mine cu viteza lovindu-si bine masina. Aceasta avandu-se bine cu un politist a stiut cam ce sa faca. A venit un agent constatator care a trecut in declaratia lui in loc de 3 m de franare 9 m ca eu as fi surprinso, aceasta apeland la fondul de protectie a victimelor strazii a luat niste bani pentru repararea masinii.
1. Are si primaria parte din vina?
2. Martorii pe care ii am sustin toti ca aceasta e de vina... care ar fi o posibila solutionare a cazului ?
1. In producerea accidentului primaria nu are nicio vina. Nu primaria a condus autobasculanta. PRimaria are vina ca nu a asigurat autovehiculul.
2.Pentru analizarea modului de producere a accidentului sunt necesare mai multe informatii.
ing. Ioan Ciobanu
Despăgubire rca
Ioan131
Cu câteva zile în urmă am avut parte de un accident rutier. Am depășit o tipa care era cu mașina pe marginea drumului, am semnalizat intenția de ... (vezi toată discuția)