avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Activitate lauramaria1

Activitate lauramaria1

Buna ziua, dacă nu mai cotizez la pilonul 2 de pensii , pot sa fac cerere ptr restituirea acestuia ?
Ii pun direct in contul firmei. La bancomat bag cardul meu și fac depunere direct in contul firmei.
Pai vedeți asta e problema că mă obligă să folosesc cardul meu personal la depunere.
Deci, angajatorul meu mi,a zis că trebuie să merg la robotelul de la banca și cu cardul meu personal trebuie sa depun banii din încasări în contul firmei. Vi se pare normal așa ceva ? Adică , nu știu să fie vreo lege care să îi permită să facă așa ceva!
Buna ziua, as vrea sa știu și eu daca angajatorul mă poate obliga sa depun banii din încasări , in fiecare zi , la banca? Până acum banii se colectau de personalul de la birou.
Mulțumesc pentru informații.
Au decedat amândoi frații . Mătușa a murit după unchiul. Din ce știm noi din partea familiei soțului mai sunt 2 frați ai soțului care locuiesc în străinătate.
Nu a avut copii și mătușa e decedată.
Buna ziua, soțul meu are un teren lăsat de la unchiul lui(decedat) ,dar fara acte. Acum vrea să îl vândă și să îl treacă pe noul proprietar. Menționez că a platit impozitul in fiecare an (aproximativ 12 ani) și nimeni altcineva nu s,a interesat de acest teren . Cum trebuie să procedeze? Mulțumesc
Buna ziua, spuneți,mi va rog daca urmașii prizonierilor de razboi ,beneficiază de indemnizatii? Bunicul a fost prizonier în al 2 război mondial și a decedat în anul 1986. Va mulțumesc