avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Activitate floripruna

Activitate floripruna

Răspuns la discuția cota parte indiviza
Va multumesc frumos pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția cota parte indiviza
@Patrick_ Ma bucur ca v-ati amuzat, insa nu acesta era scopul intrebarii mele. Stiu si eu cum se calculeaza cota parte indiviza. O sa presupun insa ca nu m-am exprimat corect (si complet).

Eu am calculat CPI pentru asociatia cu 6 scari impartind SU a fiecarui apartament la totalul SU din cadrul acestei asociatii (cu 6 scari). Si mi-a dat o valoare X, pe care am folosit-o sa repartizez cheltuielile de reparatii in lista.
Insa in actul casei, proprietarul are trecut o alta valoare a CPI, calculata pe cand asociatia avea 10 scari (si automat mai mica). Mi-a cerut sa o folosesc pe aceea la calculul cotelor de intretinere.

Iar intrebarea mea era: in lista, trec CPI de la infiintarea blocului (raportata la 10 scari), sau o las pe cea recalculata la cele 6 scari?
Buna ziua,
Am o intrebare referitoare la modalitatea de calcul a cotei indivize: in 1971 (cand s-a construit blocul), avea 10 scari. Prin urmare, fiecarui apartament i-a revenit o CPI raportata la suparafata totala a apartamentelor de pe cele 10 scari.
Acum blocul s-a separat in 2 asociatii-una de 4 scari si una de 6 scari. Acum, daca adun CPI de pe cele 6 scari imi rezulta valoarea de 60, si nu 100 cat zice legea.
Trebuie recalculata cota parte indiviza pe cele 6 (respectiv 4) scari? Sau mergem pe valorile initiale?
Răspuns la discuția Somatie de plata la avizier
Si in cazul executorului cum se procedeaza? Merg cu notificarea mea si il rog sa trimita proprietarului?
Răspuns la discuția Somatie de plata la avizier
Va multumesc pentru raspunsuri.
Problema mea este ca posta iti lasa o recomandata, pe care foarte putini se duc sa oridice. Iar daca nu o ridica, eu nu am dovada ca i-am notificat :(
Cred ca o sa le trimit notificarile prin curier, chiar daca ma va costa mai mult. Multumesc frumos inca o data.
Buna ziua,

Imi puteti spune va rog daca pot afisa o somatie de plata pentru mai multi proprietari la avizier, in loc sa o trimit prin posta fiecarui proprietar in parte?