avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Activitate Dede88

Activitate Dede88

Buna ziua! Tinand cont de decizia luata aseara conform careia doar cei vaccinati cu doza completa au voie sa participe la evenimente private... Voiam sa intreb ce as putea face. Am facut prima doza de Pfizer in martie in urma careia am avut reactii adverse severe. La recomandarea medicilor am renuntat la a doua doza de vaccin. Tin sa precizez ca eu ma ocup de filmarea evenimentelor si in acest weekend nu o sa mi pot desfasura activitatea. Ce se poate face in privinta aceasta?
Buna ziua,

Sa va spun problema mea.
In anul 2009 am facut un credit de nevoi personale la BCR.
Dupa cateva luni am ramas fara serviciu si nu am mai putut tine pasul cu ratele. Dupa cateva luni creditul a fost "vandut" catre Kruk. Am semnat angajament de plata, mi am recunoscut datoria. Au fost toate bune si frumoase pana in 7 ianuarie anul acesta. Mai aveam 1200 de lei de plata (rata 220de lei), iar dansii spuneau ca am de restituit 3700 de lei pentru ca nu am respectat angajamentul de plata, iar conform graficului eu nu as mai fi platit din luna aprilie( ceea cu cu un simplu calcul matematic nu prea se poate 220 - rata... angajamentul urma sa se termine la sf lunii ianuarie ). Cei de la kruk zic ca am 8 rate restante, dar sunt 4.5 rate restante. Nu am fost anuntat in niciun moment ca s-a renuntat la angajament pana in data de 7 ianuarie. De aici a inceput distractia: o doamna spune ca din 7 ianuarie mi-a fost anulat angajamentul, o alta ca din luna decembrie a fost anulat angajamentul, iar cea de a 3 a a spus ca din luna august a anului trecut a fost anulat angajamentul. Avand in vedere ca nu m-au notificat ca s-a renuntat la angajament, ca am facut plati constante... ce as putea face pentru a nu plati acea penalizare de 2500 de lei? Si avand in vedere ca mi-au acceptat platile, angajamentul nu este in continuare valabil?

Am adaugat aici problema mea, pt ca la fiecare telefon primit sunt amenintat ca voi fi executat silit. (desi data scadenta a ultimei rate era in 27 ianuarie)
Va multumesc!