avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 169 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Executare silită Probleme firma de recuperari creanțe
Discuție deschisă în Executare silită

Probleme firma de recuperari creanțe

Buna ziua,

Sa va spun problema mea.
In anul 2009 am facut un credit de nevoi personale la BCR.
Dupa cateva luni am ramas fara serviciu si nu am mai putut tine pasul cu ratele. Dupa cateva luni creditul a fost "vandut" catre Kruk. Am semnat angajament de plata, mi am recunoscut datoria. Au fost toate bune si frumoase pana in 7 ianuarie anul acesta. Mai aveam 1200 de lei de plata (rata 220de lei), iar dansii spuneau ca am de restituit 3700 de lei pentru ca nu am respectat angajamentul de plata, iar conform graficului eu nu as mai fi platit din luna aprilie( ceea cu cu un simplu calcul matematic nu prea se poate 220 - rata... angajamentul urma sa se termine la sf lunii ianuarie ). Cei de la kruk zic ca am 8 rate restante, dar sunt 4.5 rate restante. Nu am fost anuntat in niciun moment ca s-a renuntat la angajament pana in data de 7 ianuarie. De aici a inceput distractia: o doamna spune ca din 7 ianuarie mi-a fost anulat angajamentul, o alta ca din luna decembrie a fost anulat angajamentul, iar cea de a 3 a a spus ca din luna august a anului trecut a fost anulat angajamentul. Avand in vedere ca nu m-au notificat ca s-a renuntat la angajament, ca am facut plati constante... ce as putea face pentru a nu plati acea penalizare de 2500 de lei? Si avand in vedere ca mi-au acceptat platile, angajamentul nu este in continuare valabil?

Am adaugat aici problema mea, pt ca la fiecare telefon primit sunt amenintat ca voi fi executat silit. (desi data scadenta a ultimei rate era in 27 ianuarie)
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 15 Ianuarie 2015
Dede88, utilizator
Cred ca este un abuz ceea ce fac. Nu trebuia sa semnati angajamentul de plata. Poate se prescriau sumele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consultanta kruk Andreyx2 Andreyx2 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa elucidez o problema legata de KRUK INTERNATIONAL. Am avut un credit la BCR in valoare de 19000 lei. Dupa ce am platit 17500 ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma. Ileanaa Ileanaa Va rog ajutati-ma . Am facut greseala sa semnez cu kruk in 2010 , dupa ce bcr.u mi-a vandut creditul , unde am avut 1 luna restanta , am achitat la bcr din ... (vezi toată discuția)
Intelegere de plata cu o firma de recuperari creante anulata!!! LiaCucos LiaCucos buna ziua! va necajesc din nou cu una din vesnicele mele probleme. sotul meu a avut un credit la Pireus la care am platit o perioada buna, la un momenta dat ... (vezi toată discuția)