avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua! Tinand cont de decizia luata aseara conform ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua! Tinand cont de decizia luata aseara conform careia ...

Buna ziua! Tinand cont de decizia luata aseara conform careia doar cei vaccinati cu doza completa au voie sa participe la evenimente private... Voiam sa intreb ce as putea face. Am facut prima doza de Pfizer in martie in urma careia am avut reactii adverse severe. La recomandarea medicilor am renuntat la a doua doza de vaccin. Tin sa precizez ca eu ma ocup de filmarea evenimentelor si in acest weekend nu o sa mi pot desfasura activitatea. Ce se poate face in privinta aceasta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:00, 1 Octombrie 2021
Sa prezenteti rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eronat.

Hotararea CNSU nr.76/30.09.2021
Art.4
g) organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.) la interior sau exterior, poate fi realizată doar în intervalul orar 5,00-24,00, cu participarea persoanelor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, dar nu
mai mult de 200 de persoane și doar dacă acestea sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;

Nu sunt prevazute si persoanele testate.
Mergeti la un centru de vaccinare si le spuneti ce ati patit cu prima doza si vedeti ce va spun...
Sau intrebati la DSP, Ministerul Sanatatii...
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
HNSU nr,76/2021 se aplica la nivelul localităților în care incidența cumulată a cazurilor, în ultimele 14 zile este mai mare de 6/1000 de locuitori.

HNSU nr.70/2021
Art.1 - Se propune modificarea și completarea măsurilor adoptate pentru prevenirea răspândirii și controlul infecțiilor generate de virusul SARS-CoV-2, valabile pe perioada stării de alertă, după cum urmează:
...
d) În localitățile unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori și mai mică sau egală cu 6/1.000 de locuitori, organizarea de evenimente private în spații închise (nunți, botezuri), în saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli/corturi de evenimente poate fi realizată cu participarea a maximum 200 de persoane, doar dacă toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoane care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 și este asigurată o suprafață de minimum 2 mp pentru fiecare persoană;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poți să dai examenul auto sala daca nu ai vaccinulu ? va rog ... Mocan Ramona Mocan Ramona Poți să dai examenul auto SALA daca nu ai vaccinulu ? Va rog daca poate sa ami zica cineva (vezi toată discuția)
Buna ziua, nu gasesc in hotararea 1130/22.10.2021 oblgiatia operatorilor ... luput_alexandrugeorge luput_alexandrugeorge Buna ziua, nu gasesc in Hotararea 1130/22.10.2021 oblgiatia operatorilor economici ( magazine nealimentare) de a permite accesul doar persoanelor vaccinate, ... (vezi toată discuția)
Bună seara! aș vrea să vă întreb dacă, din moment ce vaccinarea ... Absidia Absidia Bună seara! Aș vrea să vă întreb dacă, din moment ce vaccinarea este voluntară și neobligatorie în România, accesul în centrele comerciale doar pe ... (vezi toată discuția)