avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 288 soluții astăzi
Forum Activitate i_m_lucius

Activitate i_m_lucius

Da. Merge rambursat cu reducerea perioadei.

Dandej91 a scris:

Ai rezolvat ceva si eu as vrea sa rambursez cu reducerea perioadei

i_m_lucius a scris:

Buna ziua. Astazi am mers la banca Raiffeisen de la care am accesat creditul Prima Casa, pentru a face un calcul in cazul unei rambursari anticipate cu reducerea perioadei de creditare. Spre stupoarea mea am primit ca raspuns faptul ca rambursarea anticipata partiala cu reducerea perioadei de creditare, nu se accepta si singura varianta ar fi cea in care se reduce rata lunara. M-am intors acasa si studiind contractul de credit nu am gasit nicaieri stipulata aceasta restrictie cu privire la rambursare. Ce pot face in acest caz? Multumesc anticipat

Buna ziua. Astazi am mers la banca Raiffeisen de la care am accesat creditul Prima Casa, pentru a face un calcul in cazul unei rambursari anticipate cu reducerea perioadei de creditare. Spre stupoarea mea am primit ca raspuns faptul ca rambursarea anticipata partiala cu reducerea perioadei de creditare, nu se accepta si singura varianta ar fi cea in care se reduce rata lunara. M-am intors acasa si studiind contractul de credit nu am gasit nicaieri stipulata aceasta restrictie cu privire la rambursare. Ce pot face in acest caz? Multumesc anticipat
Răspuns la discuția Demisie
nu...astazi s-a intamplat povestea iar patronul a specificat sa-si faca hartiile pt preaviz...stiu ca procedura specifica intocmirea unei comisii etc, dar acest angajator a mai desfacut contractele disciplinar si la alti angajati (pe motiv de razbunare) si nu s-a intocmit nici o comisie pt cercetare prealabila
in acest caz...daca inaintez demisia angajatorul mai are posibilitatea incheierii CIM disciplinar dupa inregistrarea demisiei?
intrebarea este legata de faptul ca sotia a comis o eroare de calcul si a iesit cu 100 de lei in minus la stocul magazinului la care este angajata. intelegerea cu angajatorul a fost sa-i opreasca suma respectiva din salariu dar si desfacerea contractului de munca...teoretic daca i se opreste din salariu, sanctiunea desfacerii contractului de munca ar fi ilegala intrucat se aplica doua sanctiuni pentru aceeasi abatere...corect?
Discuție Demisie
Buna ziua...întrebarea mea este următoarea: dacă înaintez demisia, angajatorul poate ulterior sa apeleze la procedura desfacerii c.i.m. disciplinar? mulțumesc anticipat