1. Pagina de internet a acestui prestator include aceste servicii.
2. Nu contine un draft de contract
3. Am contactat in calitate de reprezentant al unei persoane juridice
4. Am trimis coletul prin firma de curierat cu care avem contract, ca urmare detinem si AWB-ul cu greutatea coletului, adresa de expediere si la cerere persoana care a ridicat coletul
5. Am stabilit cu prestatorul si trebuia sa dureze 1 saptamana
6. Detinem si cateva discutii telefonice din care reiese clar ca acesta a primit coletul cu valtul respectiv, intrucat pe telefonul de pe care am discutat este instalat un call recorder
Buna ziua,
Am trimis la rectificat un valt de la un utilaj tipografic, in urma unei discutii telefonice cu prestatorul (pe care l-am gasit prin intermediul google, acesta avand un website), prin Urgent , firma cu care lucram. Toate bune si frumoase, se rectifica, in conformitate cu dimensiunile furnizate. Vine maine, vine saptamana urmatoare, etc. Problema este ca au trecut 2 luni de zile si prestatorul nu mai raspunde la telefon. Intrucat utilajul nostru trebuia sa fie de mult pus in functiune si a produce profit, acesta ne provoaca adevarate prejudicii. I-am comunicat prin mesaje sa ne trimita acest valt in starea in care este, nu conteaza ca s-a apucat sau .nu de el, intrucat altul nu putem confectiona,neavand cotele initiale. Va rog sa ma sfatuiti cum trebuie procedat in acest caz. Deschidere proces civil? Reclamatie la politie? Nici nu stim cum sa il numim... inselaciune? abuz de incredere? furt?
Cu stima,
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Dacă avocata nu a influențat nimic nu sunt probleme.
Va puteți lua avocat ca sa se urgenteze dosarul la parchet.
Pai din punctul meu de vedere cred ca a influentat ceva. Din declaratia prietenei mele reiese faptul ca a declarat ca eu am rugat-o, la indemnul dnei avocat. Probabil asta a dus la extinderea cercetarii sub suspiciunea de influentare a declaratiilor iar acum din ce inteleg eu este si dumneai cercetata?!
Adevarul in ceea ce priveste condusul, este ca eu am condus in seara respectiva, asa cum am declarat si eu si prietena mea cand am fost citati pentru influentarea declaratiilor. Referitor la declaratia data de prietena mea, adevarul este ca era insotita de dna avocat in momentul declaratiei. In acest sens prietena mea nu cred ca ar putea sa aduca vreo dovada intrucat organul de cercetare nu cred ca s-ar implica in asemenea polemici si oricum nu dorim nicidecum raul dnei avocat, dorim sa nu aiba probleme din aceasta cauza.
Buna ziua,
In urma cu ceva timp, in urma unui eveniment rutier la care eu si prietena mea am declarat ca ea a condus autovehiculul,am reajuns la Serviciul Rutier, pentru ca prietena mea sa isi schimbe declaratia si a nu intra sub incidenta marturiei mincinoase, la indemnul dnei avocat.
Ulterior, suntem chemati amandoi, in cazul meu fiind extinsa cercetarea sub aspectul savarsirii de influentare a declaratiilor. Motivul? Dna avocat in lipsa totala de inspiratie probabil, impreuna cu prietena mea, au declarat urmatoarele: Nu am condus eu ci prietenul meu. Am declarat anterior ca am condus eu LA RUGAMINTEA PRIETENULUI MEU.
Am mers, am declarat personal ca nu eu am rugat-o pe prietena mea sa declare asa ceva ci chiar ea a fost cea care mi-a propus sa declaram astfel. Eu fiind speriat si dezorientat, m-am conformat.
Prietena mea a sustinut argumentele mele insa la remarca organului de cercetare cum ca anterior, a declarat ca eu am rugat-o si la intrebarea De ce ai declarat astfel? , probabil din aceeasi lipsa de inspiratie ca si a dnei avocat a declarat ca dna avocat i-a spus sa declare astfel.
Semnat, trimis inapoi la parchet.
Merg astazi la parchet intrucat au trecut 2 luni de zile de la "colectarea" declaratiilor, curios fiind de rezultatul declaratiilor individuale.
Raspuns: Declinarea dosarului catre PCAB.
Cel mai probabil pentru cercetarea dnei avocat intrucat nici eu nici prietena mea nu detinem functii publice/juridice/judiciare, argument sustinut de dna grefier care, presupune ca poate dna avocat stia de marturie mincinoasa. Nu am inteles mare lucru si oricum nu imi vine sa cred cat de tare se poate invarti pe langa subiect dosarul meu petru art.336 NCP, oricum ireal, intrucat rezultatele recoltarilor biologice au fost in limita contraventiei.
Intrebare: 1. La ce sa ne asteptam in viitorul apropiat?(prietena mea va fi chemata si la PCAB pentru sustinerea sau schimbarea declaratie, etc?)
2. Cum poate prietena mea sa "dreaga" aceasta acuza catre dna avocat? Cu alte cuvinte sa renunta la partea in care a spus fara sa isi dea seama ca dna avocat a sfatuit-o astfel.
Mii de multumiri.
Dupa o gramada de timp, am norocul si il reintalnesc pe dl. Agent in trafic. Rog soferul sa opreasca sa il intreb care mai e situatia la care imi raspunde ca asteapta sa vina inapoi dosarul de la parchet, ca s-a extins cercetarea (presupun ca la cererea lui pentru ca am auzit ca a cerut nu stiu ce schimbare a incadrarii) cu instigare la marturie mincinoasa. Eu am niste nelamuriri si tare as vrea sa scap de ele. Vreau sa vad ce se afla la dosar si declaratiile date in acea seara si ulterior de mine si ceilalti doi martori. Este posibil acest lucru fara a angaja un avocat? Daca da, cum trebuie procedat?
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri.
Buna ziua!
In februarie anul curent, am avut parte de un eveniment rutier soldat cu avariile a doua masini, fara vatamari corporale sau alte nebunii. Initial, eu si cu prietena mea am sustinut ca la volan a fost ea, intrucat eu consumasem ceva alcool, soferul celuilalt autoturism sustinand ca a fost la volan un barbat iar alte doua persoane avand neclaritati in acest sens.
Intre timp, ea a fost rechemata la Serviciul Rutier, unde a fost intrebata daca isi sustine declaratia cum ca ea ar fi condus in speta. La indemnul unei doamne avocat,a retras declaratia cum ca s-ar fi aflat la volan, inlocuind-o cu alta in care declara ca eu conduceam. Dupa luni de zile in care nu am fost chemat nici la serviciul rutier nici la parchet pentru clarificarea situatiei, am aflat de la doamna grefier, ca in urma cererii de urgentare si comunicare a solutiei, dosarul meu a fost trimis inapoi la Serviciul Rutier, ca erau ceva neclaritati, ca prietena mea a zis, dupa a schimbat, etc. Imi puteti spune, va rog, intrucat am obosit in 7 luni de alergatura, ce cauta dosarul inapoi la Serviciul Rutier? Iar eu, ce astept? Ma suna dl. agent sa imi solicite prezenta pentru clarificarea situatia, mai pot merge eu din proprie vointa sa imi schimb declaratia si sa recunosc savarsirea contraventiei(intrucat rezultatele probelor biologice au fost 0.80)? Care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez? Unde trebuie sa merg?
Mentionez ca de "sa astept" sunt satul si va asigur ca este cea mai proasta varianta sa asteptati! Nu asteptati! Mergeti si va interesati periodic, depuneti cereri de urgentare, altfel o sa asteptati pana o sa va vina rau, ceea ce nu este chiar normal intr-o tara europeana, in secolul nostru.
Puteti fi mai explicit, va rog? NCPP prin art. 336, 337, 338 si 339 nu fac referire la acelasi lucru?
Sa inteleg ca Cererea de urgentare si comunicare a solutionarii nu este intocmai o plangere, deci prin urmare nu are un termen de comunicare/solutionare?
Art. 338: Termenul de rezolvare
(1) Procurorul este obligat sa rezolve plangerea in termen de cel mult 20 de zile de la primire si sa comunice de indata persoanei care a facut plangerea modul in care a fost rezolvata.
In urma cu 2 luni de zile am depus la Parchetul de pe langa Judecatoria orasului nostru o astfel de cerere de urgentare si comunicare a solutiei, adresata duoamnei prim procuror. Cum nu am primit niciun raspuns in acest sens, decat un simplu Am primit, semnat de dna grefier sef, am decis sa revin sa aflu care este situatia.
Ca urmare, am aflat ca la data depunerii, dl. procuror ce se ocupa de cazul meu a plecat nu stiu unde si dosarul a fost preluat dupa 2 saptamani de catre un alt domn procuror, care vineri fiind, m-a poftit luni la ora 10:30 inapoi la parchet.
Am revenit luni la parchet. Vino pe la ora 14! Am mentionat faptul ca imi este imposibil sa ajung intrucat la aceeasi ora trebuie sa sustin un examen la facultate. Atunci trimite pe cineva maine. Bun, plec de la examen plin de speranta catre orasul meu cu gandul de a rezolva aceasta situatie neplacuta si de a ma intoarce miercuri pentru un alt examenpe care trebuie sa il sustin. Ajung, marti, ora 10, inapoi la parchet.
Nu este rezolvat sau dat catre dactilografiere.
Depune o alta cerere de urgentare si comunicare a solutionarii.
Depun alta cerere. Art. 20,21 constitutie, art 336, 338 NCPP, art. 6 CEDO par a fi joaca de copil.
Si acum pentru ca nu ma astept sa primesc vreun fel de raspuns in faimosul si irealul termen de comunicare de 20 de zile, va intreb:
Care este urmatoarea miscare?
Exista vreo reglementare care sa sustina acest drept cu adevarat, de a avea o solutie in 20 de zile?
X-(X-(