avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Activitate elvis_zft

Activitate elvis_zft

Am o nelămurire, Fratele meu locuieste in străinătate, si mia lasat mie o masina inscrisa in romania . La mentiunea instrainat catre scrie numele meu si data, eu nu vreau sa cumpar masina si nici el sa o vândă, Intrebarea este : Eu mai pot circula cu ea avand asig , itp valabile pe numele lui, doar ca la instrainat catre e data de 07.01.2019
Buna, cum ai rezolvat problema?
Licitația a fost in data de 28/08/2014 orele 10:00 si respectiv 12:00 iar ofertele pt concesionare au fost depuse pana pe data de21/08/2014 ora 12:00 . Data la care a fost publicată la ziar organizarea licitației a fost 26/07/2014 . Oferta pt concesionare a fost depusă la secretariatul primăriei in plic închis . Cât privește raportul de evaluare mi-au spus verbal cei de la primarie sa-l plătesc eu si mi se va scădea din redevența .
In urma cu 3 anu am participat la o licitație pt un grajd , am fost pus de către primarie sa plătesc raportul de evaluare cu 1400 lei , am mai plătit 1000 de lei redevența pt grajdul respectiv, si nici pina astăzi nu am primit niciun grajd nu am semnat nici un contract de concesiune . Simtindu-ma înșelat de către primarie am făcut o cerere in care le aduc la cunoștința cele relatate si le-am cerut să-mi returneze banii înapoi , primăria mi-a răspuns ss ma prezint de urgentă la ei să-mi returneze sumele . M-am prezentat la ei si au vrut să-mi înapoieze doar o parte Din bani mai exact 1000 de lei zicându-și ca ceilalți bani ia încasat cel care a făcut raportul de evaluare a imobilului( cel pus la licitație de către primarie , grajdul respectiv). Întrebare: Ce a-și pute face pt a-mi recupera toti banii ?
Buna seara , am verificat fără sa vreau numele meu pe portal.just.ro si am descoperit dosarul numărul 1837/300/2017 care ar fi audiență in data de 14/02/2017 ora 12 in care numele meu este pe el cum ca a-și fi debitor Clim Gheorghe . Cum as putea afla daca acest dosar imi este adresat mie eu nefiind anunțat de nici un debit, mutându-ma de la București in Botoșani de circa 7 ani cu tot cu rezidenta, lăsând in urma o restanta la un credit de la BancPost .
Buna ziua.Anul trecut am facut cerere la o primarie pt a concesiona un grajd,cererea a fost aprobata iar formalitatile de concesiune precum cele de evaluare cu caiet de sarcini a fost platit de catre mine (800 ron),s-a desfasurat licitatia la care am participat cu o oferta in scris in august 2014.Astazi cei de la primarie imi cer redeventa pe 2014 fara a fi semnat nici un document (contract) de concesiune,dealtfel nu mi sa dat in primire acel grajd sub nici o forma. Este legal sa platesti redeventa fara a semna contractul de concesiune? Cei din primarie spun ca eu l-am ocupat prin simplu fapt ca am castigat licitatia (neavand nici o instintare scrisa cu privire la aceasta)