avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot circula cu masina daca pe talon nu este completata ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot circula cu masina daca pe talon nu este completata rubrica instrainat catre... la data...?

buna ziua am si io o intrebare: am cumparat o masina luna trecuta, am facut toate actele, iar pe talon nu mi-a completat rubrica unde pune: instrainat catre... la data.... doar a pus semnatura sa.
Intrebarea este daca pot circula cu cu ia asa,si in cazul ca ma opreste politia si imi cere talonul poate sa mi-l retina pentru ca nu este completata rubrica instrainat catre... la data ...
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: elvis_zft , utilizator 02:38, 9 Martie 2019
Talonul poate fi retinut pentru ca nu este intocmit pe numele dv
Daca desfasurati intreaga procedura de inmatriculare auto,in calitate de proprietar al bunului auto,schimbati la SPR evidenta auto si talonul
am vorbit si cu un politist si el mia spus ca nu poate sa-mi retina talonul
chiar nu stiu ce sa mai cred :-/


[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Duminică, 19 Ianuarie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Pai de ce sa vi-l retina ? De unde sa stie politistul ca auto vi s-a vandut ? Puteti circula asa, cu talonul pe numele vechiului proprietar, insa ar trebui s-o inmatriculati in 30 de zile pe numele dvs sau nu veti inmatricula masina pe numele dvs ?
o so inmatriculez dar nu acum ca nu am bani si cele 30 de zile au expirat,pot sa mai circul cu masina asa macar o luna de zile?io am cumparat masina luna trecuta pe 4 decembrie.
yo ca sa dovedesc ca masina este a mea trebui sa prezint contractul v/c iar pe contract scrie data cand am cumparato adica pe 4 decembrie si cum masina nu este inmatriculata yo ce pot sa raspund?
sunt incepator si as vrea sa aflu mai multe detalii!!


[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Duminică, 19 Ianuarie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Nu trebuie sa dovediti ca sunteti proprietarul masinii, trebuie sa aveti acte valabile, asigurare RCA, permis de conducere si certificat de inmatriculare. Faptul ca nu ati inmatriculat masina in termen de 30 de zile de la cumparare este alta treaba. Puteti circula cu masina, nu este interzis iar daca sunteti verificat in trafic puteti declara ca masina v-a fost data de o persoana cunoscuta ceea ce nu este o minciuna. Intre timp faceti rost de bani si finalizati inmatricularea.

Alte discuții în legătură

Legi noi = probleme noi timbrul de mediu LGLro LGLro Buna seara, [b]Poveste mea[/b]: Am cumpărat in aprilie 2012 un autovehicul înmatriculat în Brăila (eu sunt din București) , am încheiat un ... (vezi toată discuția)
Cat pot circula cu masina neinmatriculata mradrian mradrian Va salut, Anul trecut in noiembrie, am cumpărat o masina, iar la fisc am luat-o pe la jumătatea lui ianuarie 2016, deci cele 30 de zile necesare ... (vezi toată discuția)