avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate gygytalent

Activitate gygytalent

buna ziua. Am cumparat o proprietate acum 15 ani si am o problema cu suprafat din actul de vanzare si cea reala din teren. Acum s-a ivit problema pentru ca vreau sa construiesc si am inteles ca se poate face un fel de reintregire a intregului teren. Ma intereseaza daca se poate deschide proces in instanta si daca sant sanse de reusita sau doar niste bani cheltuiti si daca dureaza cat mai putin ca timp si cam cat ar costa tot deranjul acesta.Este vorba de 160 in acte si diferenta de 73 de metri. mentionez ca de cand am cumparat plates la impozit toata suprafata.Va multumesc anticipat si astept solutii.!!!!:O
Răspuns la discuția Cerere de divort
aveti dreptate dar sotul este in strainatate si nu-mi va da divortul, trebuie sa deschid actiune in instanta eu si cred ca o sa coste niste bani de care eu nu prea dispun. va multumesc.
buna ziua. sant o femeie de 38 de ani am 2 copii mari unul 16 si unul 18, sant despartita de sotul meu de 3 ani fara pretentii din partea vreuneia dintre noi, copii sant cu mine eu nu mai locuiesc cu el si as vrea sa ma ajutati cu un sfat cum as putea sa obtin divortul si in ce conditii si care sant pasii de urmat pe cale legala. mentionez ca nuavem bunuri comune imobile sau mobile de impartit numai copii care sant cu mine a noul domiciliu.va multumesc si astept mesaj de la dumneavoastra.