LIVE, ACUM (129 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct Accesează live evenimentul
buna ziua. Am cumparat o proprietate acum 15 ani si am o problema cu suprafat din actul de vanzare si cea reala din teren. Acum s-a ivit problema pentru ca vreau sa construiesc si am inteles ca se poate face un fel de reintregire a intregului teren. Ma intereseaza daca se poate deschide proces in instanta si daca sant sanse de reusita sau doar niste bani cheltuiti si daca dureaza cat mai putin ca timp si cam cat ar costa tot deranjul acesta.Este vorba de 160 in acte si diferenta de 73 de metri. mentionez ca de cand am cumparat plates la impozit toata suprafata.Va multumesc anticipat si astept solutii.!!!!:O
Nu merge uzucapiunea ci acțiunea de rectificare carte funciară, pentru modificarea datelor tehnice cu privire la suprafața real deținută. față de cea din acte. Ca reclamant, chemați în judecată vecinii (le explicați că doar pt. opozabilitate) și se va dispune o expertiză topocadastrală, Să solicitați de la primărie certificat fiscal pt. a întări pr. v. de vecinătate