avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Activitate lucian981

Activitate lucian981

Multumesc pt raspuns!. Azi am sunat la Politia unde se cerceteza cazul meu , si am intrebat care este stadiul cercerarilior, el mia raspuns ca o sa fiu contactat de un alt coleg deal lui, si am mai intrebat daca se cerceteaza pe civil si politistul mia zis "cu siguranta nu e pe civil". Sa inteleg ca sa deschis dosar penal? Care sunt procedurile in acest caz?. Va multumesc!.
Multumesc pentru raspuns. La fata locului accidentului nu sa prezentat nimeni din partea Politia Rutiera. Seara am fost la spital de la spital au anuntat Politia si a doua zi am fost la Mediciul de Familie si am scos Concediu Medical si dupa sefu a sesizat ITM. Pe strada nu exista nici un indicator de interzicere sau de restrictie, strada este deschisa circulatiei fara nicio restrictie. Va multumesc!.
Multumesc pt raspuns!. In zona si nici la intrarile pe acea strada nu exista nici un indicator de avertizare de Drum in lucru. Va multumesc!.
Buna ziua ! Mai am intrebari; Din descrierea prezentata mai sus, considerati ca este Culpa comuna sau culpa totala a Lucratorului de drum? Are rost sa imi scot CML si sa ma constitui parte vatamata in caz? in cazul in care im scot CML mi de deschide Dosar Penal pt Vatamare corporala din culpa? Va multumesc anticipat! O zi frumoasa sa aveti!
Buna dimineata! In situatia prezentata de mai sus se poate intocmi dosar penal impotriva mea?
va multumesc anticipat!.
Va multumesc pt timpul acordat si ajutor!. Imedeat dupa ce sa intamplat evenimentul am anuntat pe angajatorul meu si cu el am fost la politie sa declar evenimentul, dar atunci nu am spus nimic ca ma doare capul, numai seara mam dus la spital ca ma durea capul tare si aveam simtome specifice TCC, miam anuntat angajatorul ca am fost la spital si ca am concediu medical azi, dupameaza a venit ITM. Mentionez ca in masina eram numai eu singur, singura victima sunt eu. In urma inceperi cercerarilor se deschide un dosar penal pe numele meu? sau ce se poate intampla? pot sa am pretentii de depagubire impotriva Lucraturului de drum care efectueaza lucrari pe acea strad?. Va multumesc!.
Buna seara! Ma numesc Lucian, lucirez la o firma de Taxi ca Teximetrist.
In data de 04.07.2018 in jurul orelor 11.00 circuland pe o strada am observat in ultimul moment o gramada mare de bitum in banda mea de mers pe sosea, ne semnalizata deloc si am intrat in gramada (mentionez; ca era ziu, soare orbitor iar gramada era amplasata sub un copac la umbra si era recent turnat soseaua, asfaltul cu gramada de bitum aveau acelas culoare si find la umbra nu am putu sa il observ la timp) in urma impactului sa soldat cu avarii la masina si mam lovit la cap de parbriz , in acelas zi mam prezentat la Politie sa anunt evenimentul si sa obtin autorizatie de reparatie a masini, in acelasi zi seara datorita durerilor mam prezentat la spital UPU pt control medical cei de la upu au anuntat politia, si am obtinut de la medicul de familie Concediu Medical (01 boala obisnuita) 6 zile.
Azi 06.07.2018 de la munca au chemat ITM, am fost chemat la munca sa dau declaratie in fata ITM mi sa spus ca sa deschis un dosar de cercetare la ITM. Va rog sa ma ajutati cu sfaturi, nu stiu cum sa procedez in acest caz, ce pot sa patesc in aceasta situatie?
Va multumesc anticipat!. O seara placuta!
Va multumesc pt raspunsuri. O zi buna!
Am achitat prejudiciul creat si fostul sef si-a retras plangerea, in luna Mai 2017. OUP mia zis ca a trimis dosarul la procuror cu propunerea ''Clasari dosarului'', De atunci nu am primit nimic la domicilui niciun raspuns oficial. dosarul trebuia sa fie trimis la Tribunal pt confirmare de Clasare?,
Cum pot sa aflu un raspuns oficial?. Va multumesc anticipat pt raspunsuri!.