avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate adamdelia

Activitate adamdelia

Buna ziua,
Am facut un credit de nevoi personale cu ipoteca in anul 2008, dupa un an am intrat in somaj si nu am mai putut plati ratele, am obtinut doua reesalonari care s-au constituit mai apoi si ele ca niste credite de nevoi personale.La ora actuala ma aflu in executare silita cu casa scoasa la licitatie din 04.01.2014, nu s-a gasit nici un cumparator pana acum.Va rog sa-mi spuneti si mie ce sanse mai am la ora actuala sa nu pierd casa, ce s-ar mai putea face, eu am incercat o intelegere cu banca romaneasca ,la ei am creditul, dar singura varianta propusa de ei a fost sa rambursez cel putin 2000 de franci in fiecare luna timp de 5 ani, iar eu nu am posibilitatea asta.Deci ce mai pot face??? MULTUMESC DE RASPUNS !
Si in cazul concedierii individuale conf. art. 65-67 codul muncii,la ce perioada are voie compania sa angajeze pe posturile desfiintate prin reorganizare??
Buna ziua ,
Ma intereseaza si pe mine sa stiu daca este vreo diferenta intre Concedierea Colectiva si Planul de Reorganizare si Modificarea structurii organizatorice in urma caruia s-au facut mai multe concedieri ? Adica un angajat fie ca este disponibilizat in urma unei concedieri colective, fie ca e disponibilizat in urma unei reorganizari, beneficiaza de aceleasi drepturi din CCM ?